götveren Orjinal Mesajı Yazan: FiRaWuN bunlarda benden maksat eğlence olsun :) ama adamın ayağı nasıl offfff sen o 1. resmi kaldirsan da sayfayi her actiğimizda ayni manzarayi gormek zorunda kalmasak yada link halinde yaz...image kodu ekleme.... :kusmuk:
CrossOver Orjinal Mesajı Yazan: erelfb bendende birkaç avatar... o ortadaki avatarı benimkiyle deiştireyimmi arkadaşlar :hihi:
erelfb Orjinal Mesajı Yazan: militan o ortadaki avatarı benimkiyle deiştireyimmi arkadaşlar :hihi: :D:D değiştir
Shevchenko Arkadaşlar sizden zahmet olmazsa Milan'dan Andriy Shevchenko avatarını istiyorum bulabilirseniz iyi olur
Shevchenko Orjinal Mesajı Yazan: vicdone google'da arat isminden grafikleri rahatlıkla bulunur bence...istediğin gibi hemde... Senin dediğin gibi yaptım buldum teşekkürler.
AlPéR Orjinal Mesajı Yazan: blueeda valla ben leenin resimlerini koysam buraya kimse aldırmazki..:) :p sen koy buraya bnde tel.e yuklerim..bzm kızlarda hastalarda :D :D
cracks Orjinal Mesajı Yazan: AlPéR buyrun bunlarda benden.... bu en baştakinin bütün hakları bana aittir.lütfen kimse kullanmasın :)