cHoLdAxX Orjinal Mesajı Yazan: Dej@vu SAYFAYI AÇAMAYANLAR İÇİN;; KLAVYEDEN AÇILINCAYA KADAR F5 E ARD ARDA BASIN...YADA REFLESH YANİ... muhaha reflesh deil refresh :D güldürdün beni walla :)
bbturk abi tahrik gücü yüksek bomba gibi yaa her izleyisimde W.C. ye gitmek zorunda kalıyorum. ha bir tanede tüyo vereyim herhangi bir komutu ilk verdiğinizde yavaş açıyor ama içincide hızlı oluyor.
bbturk sizce en manya ğı hangisi. bence en manyağı ass show. hele o g-stringi yokmu, benim bittiğim an o an... aslında hepsi bir birinden güzel... nerden bulmuşlar bu karıyı yahu
cHoLdAxX abi ben bu siteye 10 üzerinden 4-5 veririm. Çünkü yarıda kalıyo. Bi site bulmuştum ben buna benzer. Ama hatun çinli :p onda devam ediodu. Yine bulabilirsem adresini yazarım buraya
cHoLdAxX Orjinal Mesajı Yazan: bbturk nasıl yarım kalıyor yauf, bende sonuna kadar gidiyor... ya yarım kalıyo dediim yani kadına show me your boobs diosun, kadın yarıya kadar gelip bırakıyo
blueeda hamit izlerken babamda geldi sonra babam hamiti kaldırdı ve kendisi komut vermeye başladı!!!olamazz yaa!!töbe töbe..:)
CHaMPioN77 Orjinal Mesajı Yazan: blueeda hamit izlerken babamda geldi sonra babam hamiti kaldırdı ve kendisi komut vermeye başladı!!!olamazz yaa!!töbe töbe..:) çok komik :cokkomik: :cokkomik: :cokkomik: de hamit kim? :cokkomik:
blueeda Orjinal Mesajı Yazan: champion77 çok komik :cokkomik: :cokkomik: :cokkomik: de hamit kim? :cokkomik: kardeşim..(cracks)