xegex tamam sen yarın yolla ben kargoyu karşılarım ok ama 1cd vericen lütfen çok sevinirim çok lazım bu patch ben kargoyu ödücem lütfen aras kargo sahrayıcedit şubesi istanbul Ege Tunca
poseidon Bu patch i Playstation 2si olan bir arkadas nasıl kullanabilir? Bende gordu çok hoşuna gitti ama bilg. da oynamıyor. Bilen warmı acaba, çocuk kutudan cıktıgı gibi oynuyor, yazık walla :)
xegex beyler kütfen ya istanulda olup elinde wolf 2005 patchi olan arkadaşlar lütfen yardım çekin cd ye ben parasını öerim please
time arkadaslar bu konuyu ben actım sıze yardım etmeye calısıyorum ama yogunum cd olayı ıse istanbulda olanlar ıcın yardımcı olabılırım bana maıl atın proxycafe@hotmail.com maıl yazınız saygılar
cracks Orjinal Mesajı Yazan: jaydee o linkte patch yokki yaw o kadar arattım tarattım bualmadım :confused: :eek: arkadaş internet explorerde aramadın dimi.
ceza99 Orjinal Mesajı Yazan: cagridogrul http://pc.boomtown.net/en_uk/ ben time arkadaşımızın verdiği bu linkden(onun kullanıcı adi ve sifresiyle) indiriyorum 76mb/637mb indi,daha 13 saat gosteriyor,hadi hayirlisi... :lol: bu adresten ındıorrm ındıkten snr ne yapıcam bıraz anlatırmısn???? bide bnm şöle bı soruunm var top pachti bnm wındowsa atıo..bunu engellemek için dat kalsorunu yedekledm..bşk ne yapıyım............
gencfbdaywalker ben indiriom da bnde 4 büükler felan war bu wolf patchi indirdikten sonra pes 4 ü silip tekrar yüklesem sonra wolf patchi yüklesem üstüne de 4 büükler yüklesem sorun olur mu?
gencfbdaywalker yaw biz bunu yüklüoz da içinde avrupa ligi formaları felan varmı tam olarak neleri kapsio bu patch
gencfbdaywalker yaw bide benimki şuan 69 mb bitirdi bndeki internet security we microsoft anti spyware kaptsam hızlanırmı download
RubenMartin bu patchin içinde ing,ita,isp,alm,fra,hol. ve diğer rest of europe takımları war. Formaları falan... Bazı önemli stadlar da mevcut.. Baya güzel tezahuratlar da var. Öz italyada... Tabii milli takımlarda mevcut...
gencfbdaywalker ben indiriodum pesi açim dedim oynuodum pc dondu 190mb falan indirmiştim makinaya restart attım şimdi yeniden indiriom 226 mb doldu