SCoRPioN ® **.:: Şükrü Saraçoğlu v2.0 Kurulum ::.** SCN-PES">http://www.soccercenter.net/SoccerCenter.net.php?page=pes/index>SCN-PES/a> sayfasından Şükrü Saraçoğlu Stadı v2.0'ı sorunsuz olarak download edin. Daha sonra Rar dosyasının içindeki 4 dosyayı Masaüstüne veya başka bir dizine kopyalayın. (Masaüstüne kopyalamanız daha iyi olacaktır.) Bu işlemi yaptıktan sonra AFS Explorer 3.4 programını açın ve File/Open AFS sekmesinden " C:/Program Files/KONAMI/Pro Evolution Soccer 4/dat/0_text.afs dosyasını load edin. Ondan sonra masaüstüne attığınız 4 dosyanın adları ile aynı adı taşıyan dosyaları bulun. ( Search sekmesini kullanabilirsiniz. ) Örneğin " stw20_df " dosyasını buldunuz. Buna sağ tuşla tıklayın ve **Import File** diyerek Masaüstünden " stw20_df " seçin ve import işlemini tamamlayın. Bu işlemi dr , nf , nr dosyaları için de uygulayın. Artık stadınız yüklenmiştir. Stadın adını değiştirmek için Oyunun menüsündeki Edit Mode/Edit Stadium Names seçeneğini kullanın.
pman_714 scopion bi ricam olacak ben sukru saraçoğlu v 2.01 indirdim içinde "stw20nr_basev1 " ve "stw20nr_basev2" var ama "0_text" te v1 , v2 siz olanı var "sükrü s. v2.0" yi yükledim ama v2.01 i yükliyemedim 2.01 i nası yüklicem
firtina21 ya bana birisi bunlarin tam packet ollarak yani komple yama olarak nerde bulacagimi söylesin eger varsa playstation 2 icin olani varmi bi de onu söylesin
Joetri Scorpion,sükrü saraçoglunda dogus otomotiv falan yazan yerlerdeki pankartlari nasil yok edebilirim?
SCoRPioN ® Stad dosyalarının olduğu yerde bayraklar var takımlara ait. WEUnited'a ait olanı full Transparency yap olsun bitsin. dosyaların yerlerini kesin olarak ben de bilmiyorum. Biraz araştırırsan.
Joetri Bayraklar 0_text afsde nerde?Bide we unitedin pankartlarini nasil anlicazki?Full transperency demek de opacityyi %100 yapmak dimi?
SCoRPioN ® Bak biraz araştırırsan. Stadta bak WE United2ınki neler. Sonra bayraklardan bak hangisi diye. Sonra da bembeyaz bişey at. Opacity'i 0 yap.
SCoRPioN ® Ya abi hiçbişey çıkmamasını istiyosan o boyutta dümdüz boya bişeyi at. Transparency 0 at hiçbişey gözükmesin.
mhmh13 Şükrü Saraçoğlu stadını yükledim ama hangi stadın adını şükrü saraçoğlu diye değiştiriceğiz?? :rolleyes:
Joetri Orjinal Mesajı Yazan: mhmh13 Şükrü Saraçoğlu stadını yükledim ama hangi stadın adını şükrü saraçoğlu diye değiştiriceğiz?? :rolleyes: wesfalen