Joetri ya ben yine yapamadim.Önemli bi nokta var yalniz ben formalari we-pes g.syle oyuna import etmistim.Kdb/uni klasörünün içinde baska forma importluymus gibi görünüyo, halbuki diil.Bilmem anlatabildimmi?Sence problem bunda kayankalaniyo olabilirmi?
b_kaptan88 abi ben emule programıdan the wolf 2005 evolution patch-Pes4 Pc.rar diye bişi buldum onu indirmeye çalışıyorum tabi emule çok problem çıkartıyor.doğru patch bu mu?637 MB. yazıyor..??
beko KONAMI nin Çıkardığı Official Patch de birçok arkadaş sorunlar yaşadı buraya kurulumu yazıyorum: 1- Patch'i kurmadan önce PES4 ün 1. CD sini sürücünüze takın. 2- Patch'i kurun.... 3- (Kopya Olanlar İçin) http://eng.fifax.net/files.php?action=file&id=796 bu adresten 1.10 patch cracki indirin hepsi bu kadar iyi oyunlar.....
SCoRPioN ® Dosya">http://www.soccercenter.net/SoccerCenter.net.php?page=pes/dosyalar&eylem=dosyagoster&dosyaid=96>DosyaMerkezinden sorunsuz olarak download ettiğimiz Reklam Panolarının içindeki BMP dosyalarını istediğimiz yere açıyoruz. Masaüstüne atmanızı öneririm. Daha sonra Graphic Studio 05 01 01 Full programını açın ve C:/Program Files/Pro Evolution Soccer 4/dat/0_text.afs dosyasını açın. "st_kb_tc_deu.bin" dosyasından "st_kb_tc_ita.bin" dosyasına olan kısım reklam panosunu oluşturuyor. "st_kb_tc_deu.bin" e tıklayalım. Önümüze Reklam Panoları gelecek. File/Open sekmesinden istediğimiz reklam panosunun BMP'sini açalım. BMP dosyası açıldıktan sonra Siyah kutucuğa tıklayalım ve sürükleyerek alt kısımda bulunanların üstüne atalım. Bu işlemi her reklam panosu için yapın. Reklam Panolarını oyunu atmış bulunmaktasınız. İyi Oyunlar SCN Patchmaker SCoRPioN ®
xegex bişey sorucam bu fener stadını indirdim afs ile açtım import ettim not enough room diyor yani yermi yok o dosyada anlamadım yardım
dozzi öncelikle kolay gelsin.. ben reklam panolarını indirdim fakat dosyanın içinde sadece reklam panolarının resimleri var ve bunları oyuna katamadım..nasıl yapabilirim.. cevap verirseniz sevinirim...
alilhan AFS Explorer 3.4 programı ne? nerden inirebilirim. stadlar icin gerekli olan programdan bahsediyorum.
fenerium1907 Scorpion arkadaşın senden tek birşey istiyorum allahını seversen şu topları nasıl yapcaz ya hani bi dosya vardı pes4ball pack onu bi türlü yapamadım bi arkadaşta bu sorun dan yakınmış herhalde fark etmedin ama ne olursun şu topları nasıl yapcaz ya...
dr8333 ben de top yamalar1n1 bir türlü yapamad1m. yamay1 yapt1ktan sonra oyun aç1l1yor loading ekrana1nda donuyor...
fenerium1907 Orjinal Mesajı Yazan: SCoRPioN ® Topları yükleyemeyenlerin çözümlerini bir türlü çözemiyor ve bulamıyorum. Sorunum şu ben topu yüklüyom AFS den ama top çorba gibi oluyor herşey birbirine girmiş oluyor...