NORTON SENDUL SABAN HAHAHAHA :) :) Ya ben filmlerden okadar cok etkilenmem etkilensem bile kisa sürer etkisi ama bir film varki beni derinden etkiledi SENDUL SABAN...
ustunFB1907 ben hayatımda izlediğim en korkunç,en gerilim,en korku filmi ve beni hala etkileyen bir film varsa o "halka'dır".süper bir film. sinema salonundan dışarı çıkamadık korkudan.hatta ilk çıktım sinemadan direk telefonuma baktım birisi "seven days" dite msj bırakmışmı diye.o derece etkiledi beni..... :)
NORTON Orjinal Mesajı Yazan: ustunFB1907 ben hayatımda izlediğim en korkunç,en gerilim,en korku filmi ve beni hala etkileyen bir film varsa o "halka'dır".süper bir film. sinema salonundan dışarı çıkamadık korkudan.hatta ilk çıktım sinemadan direk telefonuma baktım birisi "seven days" dite msj bırakmışmı diye.o derece etkiledi beni..... :) hahaha hatta cocuk annesine soruyordu ya film biterken bu görüntüleri izleyen diger insanlara ne olacak diye..
SuperBamm çok hüzünlendiğim filmler hayat güzeldir, yeşil yol, titanik 100 kere izlesem doymam dediğim filmler: kemal sunal ın tüm filmleri :D:D:D:D:D:D BattalGazi ve türevleri :D:D:D:D:D:D:D en çok korktuğum filmler freddy serileri :D:D:D:D
dr8333 AMADEUS...konusu mozart ın hayatı... kesinlikle izlenmesi gereken bir film...izleyen varsa yorum yazarsanız sevinirim...
Neo Butterfly effect mükemmel bir film tavsiye ederim. Birde bugün izledim jacket diye bir film süper o da.
ZlataN saw(testere) gladyatör Forrest Gump Yeşil Yol Kill Bill(piskopt kanlı bi film çünkü) Braveheart Titanic ve tabii ki de GODFATHER PART 1