iboReTTi wayy be çok ilginç demicem çünkü artık herkes böyle şeyler görüyor ve çoğu doğru..çünkü insana bir şey öğretilince onun başka bir açıklamasını görür ve ona inanmaya başlar. insanoğlu işte.örnek verecek olursak; osmnanlı devletinin 1299 yılında kurulduğunu öğrendik ama 1300 yılında kurulduğu söyleyince herkes "osmanlı devleti 1300 yılında kurulmuş" demeye başladı. bunun başka bir sebebide ortaya atılan yeni fikirlerde ters bir durum olmayışıdır. yani yalan olduğunu ispatlayamazsınız.
rapper çok ilginç olaylar ama ben evrenin sadece bizim için yaratıldığına inanmıyorum abi vardır başkaları da.düşünsenize bu dünyadan uzaklarda başka bir dünya var ve yine aynı bizim gibi insanlar yaşıyor.onlarında milletleri var savaşıyorlar.ama kendilerinden başka bir dünyada da olduğunu bilmiyorlar.
iN-T-CoMe Size güsel bir teori belki uzaylı dediklerimiz bizim gelecek nesillerimizse gelecekten gelip bizi inceliyorlarsa :D:D
DOOMHAMMER1903 Orjinal Mesajı Yazan: iN-T-CoMe Size güsel bir teori belki uzaylı dediklerimiz bizim gelecek nesillerimizse gelecekten gelip bizi inceliyorlarsa :D:D nerden bulmam ama buda iyidir, yanlız zaman yolculuğu imkansızdır (en azından mantıken)...
Spocket Orjinal Mesajı Yazan: DOOMHAMMER1903 nerden bulmam ama buda iyidir, yanlız zaman yolculuğu imkansızdır (en azından mantıken)... Bana göre de madde olarak imkansızda, ruhun zaman yolcuğu yapabilmesi, geleceği görebilmesi mümkün...
DOOMHAMMER1903 Orjinal Mesajı Yazan: Spocket Bana göre de madde olarak imkansızda, ruhun zaman yolcuğu yapabilmesi, geleceği görebilmesi mümkün... tabi UFO lar ve uzaylılar bildiğimiz kadarıyla maddeden yapılma :D
zorbey Okuduğum bir yazıya göre bilimadamları, insanların zamanda yolculuk yapabileceklerine dair bir kanıt ortaya çıkarmışlardı. Ama inanılması güç Eğer zamanlar arasında yolculuk bulunsaydı insanlığın en eski çağlarında bu bilinirdi. 2100 küsürlü yıllarda zaman makinasının yapıldığını düşünün zamanımıza gelmiş olurlardı bile ;)
iN-T-CoMe Bakıyorum herkes kafasından bir şeyler sallıyor.Bende diyorumki uzayda belli noktalarda ölü karadeliklerden kalma solucan delikleri mevcuttur bu solucan deliklerinin bir ucu geçmişe mi geleceğemi öyle bir yerlere uzanıyor.Bunu belgeselde izlenmiştim.Teknoloji azcık daha gelişmiş olsa belki bu insan oğlunun yıllardır hayal ettiği 'zaman yolculuğu' gerçek olacaktır..Ama günümüzde teknoloji ne o solucan deliklerini bulmaya yetiyor nede onlarsız bir yolculuğa.....
rapper bunla ilgili bir film vardı 2 ayrı dünya insanlar yaşıyo ama birbirinden habresiz ama aynı şeyleri yaşıyorlar filmin etkisinde kaldık galiba ama garip geldi ben öyle bişi izlemedim ama harbi ilginç yani böyle bişi olsa
Spocket The One (Tek); Jet Li'nin filminde, onlarca evren, ve her evrende bir dünya vardı. O dünyalarda yaşayan insanlar aynı ama yaşam tarzları farklıydı falan.
Mr_AsLaN Orjinal Mesajı Yazan: Spocket The One (Tek); Jet Li'nin filminde, onlarca evren, ve her evrende bir dünya vardı. O dünyalarda yaşayan insanlar aynı ama yaşam tarzları farklıydı falan. hehhehe evet aklima getirdin 26 evren mi ne vardi her evrende baska biriydi birinde sanatci oburunde futbolcu filan ama yuzu hep ayniydi baya bi sacma filmdi
SoniC Orjinal Mesajı Yazan: NecromanceR Çok tepki alıcam ama bunların hepsi hurafe , yanlızız hemde çok ;) Evet bende senin gibi düşünüyorum.......... Orjinal Mesajı Yazan: Michael Corleone :o Benim yaşadığım olayı yaşasaydın bu kelimeler ağzından çıkmazdı çıkamazdı. Neyse... Sonuçta buda bi fikir ama ben böyle düşünüorum demeni tercih ederdim. :rolleyes: Kesin bir dille söylemişsin. Ama şimdi kafam karıştı biraz :D