Eagle-Eye Orjinal Mesajı Yazan: Eagle-Eye Savage Garden'dan ayrılmadan önce çok severdim şimdi popçu olmuş iyice.. neyse sorduğun şarkının ismini kendin vermişsin zaten darkness adı da :) I got covered in darkness... ben yazmıştım.. tam da altındaki mesajdı enteresan :)
Aydin 4 nip/tuck'ın cnbce'de yayınlanan fragmanlarında "come on come on" diye bir şarkı giriyor 3-5 sn lik birşey. fragmanlardan dinlendiği kadarıyla bilen var mı bu şarkıyı ?
CHaMPioN77 Orjinal Mesajı Yazan: iori nip/tuck'ın cnbce'de yayınlanan fragmanlarında "come on come on" diye bir şarkı giriyor 3-5 sn lik birşey. fragmanlardan dinlendiği kadarıyla bilen var mı bu şarkıyı ? Abi valla Nip/Tuck'ın neredeyse tüm soundtrack'larını indirdim ama hiçbirinde o kısım geçmiyor.
gurayerdem "...gel son defa sarıl bana, dönemem belki bir daha ,gidiyorum buralardan, gidiyorum uzaklaraa..." die bi sarkı var ya bunu kim sölüor ve sarkının adı ne??? bide link verirseniz mükemmel olur :D :D :D :D
Eagle-Eye Beyaz Önlük - Son Defa upload ettim http://www.soccercenter.net/forum/showpost.php?p=531007&postcount=493
gurayerdem Orjinal Mesajı Yazan: Eagle-Eye Beyaz Önlük - Son Defa upload ettim http://www.soccercenter.net/forum/showpost.php?p=531007&postcount=493 cook saolasın..simdi indiriorum..herkese tavsiye ederim gercektn güzel bi sarkı :D :D :D :D
ŞANLI_ **Arkadaşlar eskiden söle bi şarkı var '' YILLAR GEÇSEDE , YILLAAAR GEÇSEDE BIR ÖMÜR BÖLE GEÇSEDE BN SENİ UNUTAMAM...'' die gidiodu ! bnu söleyenin ismi nedir + Bu şarkı kimde varsa bana verebilir mi ?? Biraz acil arkdaşlar LUTFN Yardm ! **
rivaldo Kime sorduysam, kime dinlettiysem, hangi foruma eklediysem yinede olumlu sonuç çıkmadı, kimse şarkının adını veya indirebileceğim linki bilmedi. Ama umarım bu sefer şeytanın bacağını kıracaz ve şarkıyı deşifre edecez:). Şarkıyı hemen tanıyacaksınız Banu Alkan`ın Tecazvüzcü Coşkun`un eski filmlerinde çalar bu şarkı ve bu tür şarkılara Modern Talking diyorlar. Buraya eklediğim bölüm televizyonda çalınırken cep telefonundan çekilmiş bir bölümü. Mp3 formatında ve boyutu 575 kb Buraya">http://rapidshare.de/files/2239413/mp3.mp3.html>BurayaTıkla
Brian Moser Orjinal Mesajı Yazan: BeST_7RoNaLDo Arkadaşlar eskiden söle bi şarkı var '' YILLAR GEÇSEDE , YILLAAAR GEÇSEDE BIR ÖMÜR BÖLE GEÇSEDE BN SENİ UNUTAMAM...'' die gidiodu ! bnu söleyenin ismi nedir + Bu şarkı kimde varsa bana verebilir mi ?? Biraz acil arkdaşlar LUTFN Yardm ! Bu şarkıyı sanırım Ferda Anıl Yarkın söylüyordu. Fakat ismine dair bir bilgim yok. Belki de isim "unutamam" dır :)
Brian Moser Orjinal Mesajı Yazan: BeST_7RoNaLDo tmm çok sağol kardeşim o herif sölüomuş :) Önemli değil, rica ederim ;)
.ArThuR. arkadaşlar inönüde maç öncesi ve gol sonrası carnaval2002 şarkısı ile mix. edilmiş bi bi şarkı var bilen var mı?
Eagle-Eye Orjinal Mesajı Yazan: rivaldo Şarkıyı hemen tanıyacaksınız Banu Alkan`ın Tecazvüzcü Coşkun`un eski filmlerinde çalar bu şarkı ve bu tür şarkılara Modern Talking diyorlar. Buraya eklediğim bölüm televizyonda çalınırken cep telefonundan çekilmiş bir bölümü. bana da çok tanıdık geldi ama çıkaramadım çünkü hep müzik olarak duymuşumdur ben de banu alkanın, halil ergünün oynadığı filmlerde.. Modern Talking'e gelince o dönem türk filmlerindeki diskolarda falan şarkıları çok kullanılan bir grubun adıydı. o grubun bir-iki şarkısını biliyorum ama onlardan biri değil bu ama muhtemelen bu şarkı da onların olabilir.. :drooling: Orjinal Mesajı Yazan: skoklucan Bu şarkıyı sanırım Ferda Anıl Yarkın söylüyordu. Fakat ismine dair bir bilgim yok. Belki de isim "unutamam" dır sonuna kadar şarkının adı da..
dindar_81 Orjinal Mesajı Yazan: rivaldo Kime sorduysam, kime dinlettiysem, hangi foruma eklediysem yinede olumlu sonuç çıkmadı, kimse şarkının adını veya indirebileceğim linki bilmedi. Ama umarım bu sefer şeytanın bacağını kıracaz ve şarkıyı deşifre edecez:). Şarkıyı hemen tanıyacaksınız Banu Alkan`ın Tecazvüzcü Coşkun`un eski filmlerinde çalar bu şarkı ve bu tür şarkılara Modern Talking diyorlar. Buraya eklediğim bölüm televizyonda çalınırken cep telefonundan çekilmiş bir bölümü. Mp3 formatında ve boyutu 575 kb Buraya">http://rapidshare.de/files/2239413/mp3.mp3.html>BurayaTıkla İndirdim ama dinleyemedim.Bu makinamın ses kartı arızalandı.Akşam dinlicem ewde ve yarın sana bu şarkının ismini ve kendisini getiricem hiç merak etme.ben çok severim modern talkingi birçok albümü hatta klip cdleri bile var.
NORTON Orjinal Mesajı Yazan: rivaldo Kime sorduysam, kime dinlettiysem, hangi foruma eklediysem yinede olumlu sonuç çıkmadı, kimse şarkının adını veya indirebileceğim linki bilmedi. Ama umarım bu sefer şeytanın bacağını kıracaz ve şarkıyı deşifre edecez:). Şarkıyı hemen tanıyacaksınız Banu Alkan`ın Tecazvüzcü Coşkun`un eski filmlerinde çalar bu şarkı ve bu tür şarkılara Modern Talking diyorlar. Buraya eklediğim bölüm televizyonda çalınırken cep telefonundan çekilmiş bir bölümü. Mp3 formatında ve boyutu 575 kb Buraya">http://rapidshare.de/files/2239413/mp3.mp3.html>BurayaTıkla Modern Talking grubun adiydi galiba Dieter Bohlen diye bi arat bulursun belki. ya bu sarki hani Fare kiligina girmis adamlar klipte sokakta yikip döküyorlardi ortaligi Scooter di galiba grubun adi onlar galiba yeniden uyarladilar...
dindar_81 Orjinal Mesajı Yazan: dindar_81 İndirdim ama dinleyemedim.Bu makinamın ses kartı arızalandı.Akşam dinlicem ewde ve yarın sana bu şarkının ismini ve kendisini getiricem hiç merak etme.ben çok severim modern talkingi birçok albümü hatta klip cdleri bile var. Vazgeç Rivaldo.Bulamadım walla arşivi talan ettim yok.Bu parça yok.Yanlış hatırlamışım...
ŞANLI_ **Save Your Kisses For me ...DİYE de dewam eden şarkı nakaratında bu sözleri sölüo , bu şarkıcının ismi nedir yaa ??**
10UR Arkadaşlar Levent Yüksel'in bi şakrısı var Remixli lazım. Eski bi şarkı. Yani 1-2 yıl fln galiba. 2-3 de olabilir. Nakaratı: Gittin yüreğin ağlarmı Aşk sana kaldı Sevişip öpüşürken İçin acımazmı yanlış da olabilir ama bulsanz valla hayra geçersiniz.
blueeda Orjinal Mesajı Yazan: BeST_7RoNaLDo Save Your Kisses For me ...DİYE de dewam eden şarkı nakaratında bu sözleri sölüo , bu şarkıcının ismi nedir yaa ?? şarkının ismi zaten bu(sanırım) ama kızın ismine hiç bakmadım:)