Eagle-Eye Orjinal Mesajı Yazan: BeST_7RoNaLDo Save Your Kisses For me ...DİYE de dewam eden şarkı nakaratında bu sözleri sölüo , bu şarkıcının ismi nedir yaa ?? google'a Save Your Kisses For me diye yazınca bulmak 3 saniyemi aldı. bunu düşünmek zor olmasa gerek ;) Natasha Thomas'mış söyleyenin adı
ŞANLI_ Orjinal Mesajı Yazan: Eagle-Eye google'a Save Your Kisses For me diye yazınca bulmak 3 saniyemi aldı. bunu düşünmek zor olmasa gerek ;) Natasha Thomas'mış söyleyenin adı HARBİ NATASHA HAA :cokkomik: COK HOŞ BİRİ AMA YAA :D
Aslen-Fenerli Bana Mustafa Sandalin Kiz senin anan yasadi sarkisi olan bir link lazim. kise biliyorsa bana yazsin ________________________________________________________________ Yerdede gokdede tek Şampiyon F E N E R B A H Ç E-dir
mirдňdд arkadaşlar bourne identity diye bir film vardı matt damon oynuyordu hafızasını kaybeden bir adam rolunde o filmin harika bir müziği vardı adını bilen varmı yaw :drooling: :drooling: :drooling: :drooling: :drooling: :drooling: :drooling:
10UR Orjinal Mesajı Yazan: Mr.Bean arkadaşlar bourne identity diye bir film vardı matt damon oynuyordu hafızasını kaybeden bir adam rolunde o filmin harika bir müziği vardı adını bilen varmı yaw :drooling: :drooling: :drooling: :drooling: :drooling: :drooling: :drooling: Filmin sonunda çalan müziği diyorsan eğer: Moby - Extreme Ways
CaSSiNi_ Orjinal Mesajı Yazan: -Connect- "Gecelere, gecelere akalım." Nakarat bu.. :) Bu şarkının adı nedir biler vardır mıdır? Petek Dinçöz ün geceler diye bi şarkısı var galiba o ;)
mirдňdд Orjinal Mesajı Yazan: 10UR Filmin sonunda çalan müziği diyorsan eğer: Moby - Extreme Ways 10UR çok sağol kardeşim
Oguz Kagan O şarkı İstanbul Geceleri - Petek Dinçöz Ayrıca ben varsa elinizde NBA STÜDYO müziği şunda çalandı eğer varsa minnettar kalırım buyrun dediğim yer http://rapidshare.de/files/3057725/vader.mp3.html
Eagle-Eye Orjinal Mesajı Yazan: rivaldo Şarkıyı hemen tanıyacaksınız Banu Alkan`ın Tecazvüzcü Coşkun`un eski filmlerinde çalar bu şarkı ve bu tür şarkılara Modern Talking diyorlar. buldum buldum sonunda! :) John Carpenter - The End
10UR Sözleri "Ben ölmeden önce bir sürü dostum vardı fln fln" olan şarkı. sanırım şarkının adıda ben ölmeden önce olacak. Kim sölüyor bunu bilen varmı. Yada linki fln.
Eagle-Eye Orjinal Mesajı Yazan: 10UR Sözleri "Ben ölmeden önce bir sürü dostum vardı fln fln" olan şarkı. sanırım şarkının adıda ben ölmeden önce olacak. Kim sölüyor bunu bilen varmı. Yada linki fln. Fatih Erdemci - Ben Ölmeden Önce zamanında 9 da 9 diye bi albüm çıkmıştı onda vardı. http://www.kebir.net/tr.php?no=F
10UR Orjinal Mesajı Yazan: Eagle-Eye Fatih Erdemci - Ben Ölmeden Önce zamanında 9 da 9 diye bi albüm çıkmıştı onda vardı. http://www.kebir.net/tr.php?no=F Saol dostm. Link içinde saol indiriyorum şu an;)
gurayerdem **"kaygısız sevgilim hic mi insafın yok senin..." die bi sarkı vardı.. bu srkıyı küm sölüor ve adının ne oldugunu bilen var mı??bide link varsa cook ii olur..**
craig-bellamy Orjinal Mesajı Yazan: gurayerdem "kaygısız sevgilim hic mi insafın yok senin..." die bi sarkı vardı.. bu srkıyı küm sölüor ve adının ne oldugunu bilen var mı??bide link varsa cook ii olur.. Gökhan Tepe- kaygısız sevgilim...
yasinemre Bir yerde dinledim sadece Bir nakaratýný yazabildim acil bulabilirseniz çok sevinirim Düþlerimde varsýn ellerimde yar Gözlerimde nursun saçlarýmda kar Gözyaþlarým hep izinsiz akar Yokluðun içimi derinden yakar Adını söyleyebilirmisiniz
denizlampard ya kral tv de bi kere gördüm adamın adı KARA galiba ama kayada olabilir bilmiorum işte öle biri bilen varso lütfen şarkının adını falan söylesin saatlerdir kraltv izlemekten çıldırcam saçma sapan şarkılar çalıyo
TheMouzy doritos cep reklamındaki şarkı bide metro tv de ki bi adam var piano çalıyor onun şarkılarının adları