-Connect- Orjinal Mesajı Yazan: schlampe ya ecstasy die bi şarkı war ya o kimin şarkısı bilen warmı? Arada "did you find your exctasy?" sözü geçen şarkıdan bahsediyorsan "DJ Tiesto"...
ELECTRIFY geçen sene ntv'de; -premier league -bundesliga -la liga için çalan 3 parçanın isimlerini bileniniz var mı acaba? (veya download için link)
Eagle-Eye Orjinal Mesajı Yazan: schlampe ya ecstasy die bi şarkı war ya o kimin şarkısı bilen warmı? vast diye bir grup var onun
-Connect- Orjinal Mesajı Yazan: ELECTRIFY geçen sene ntv'de; -premier league -bundesliga -la liga için çalan 3 parçanın isimlerini bileniniz var mı acaba? (veya download için link) Premier Lig Açılış: http://rapidshare.de/files/2779919/EPL_Theme.rar.html Rar Şifresi: www.SoccerCenter.net Diğer ikisini bilmiyorum...
Mc.Speedy ARKADAŞLAR Bİ ŞARKI VAR Bİ TÜRLÜ ÇIKARTAMIYORUM BAŞI AYNI SEAN PAUL FEEL ALRIGHT GİBİ BAŞLIOR VE Bİ KADIN SESİYLE DEVAM EDİYOR BAŞLARKEN RİTİM FELAN AYNI NE BU ARKADAŞLAR ŞİMDİDEN TŞKLER
-Connect- Orjinal Mesajı Yazan: Hasan Sas (11) ARKADAŞLAR Bİ ŞARKI VAR Bİ TÜRLÜ ÇIKARTAMIYORUM BAŞI AYNI SEAN PAUL FEEL ALRIGHT GİBİ BAŞLIOR VE Bİ KADIN SESİYLE DEVAM EDİYOR BAŞLARKEN RİTİM FELAN AYNI NE BU ARKADAŞLAR ŞİMDİDEN TŞKLER O kadın "uuuh, aaah" diyo mu şarkının arasında? :)
CHaMPioN77 Orjinal Mesajı Yazan: Hasan Sas (11) ARKADAŞLAR Bİ ŞARKI VAR Bİ TÜRLÜ ÇIKARTAMIYORUM BAŞI AYNI SEAN PAUL FEEL ALRIGHT GİBİ BAŞLIOR VE Bİ KADIN SESİYLE DEVAM EDİYOR BAŞLARKEN RİTİM FELAN AYNI NE BU ARKADAŞLAR ŞİMDİDEN TŞKLER Move Your Body sanırım :D
CHaMPioN77 Orjinal Mesajı Yazan: beko bu live8 te destiny's child ın söylediği şarkının adı ne bilen var mı? Ben 1 tanesini yakalayabildim o da ''Survivor''
forzabesiktas_1903_1 ya kardeşim bilen yok mu? taxi filminde bis soundtrck vardı, sırf müzik. hatta yeni çıkan pepsi blue reklamındaki müzik, hani beckham, r.carlos, ronaldinho falan var reklamda. o müziğin ismini bilen veya nereden indirebileceğimi bilen var mı?
Spocket Orjinal Mesajı Yazan: forzabesiktas_1903_1 ya kardeşim bilen yok mu? taxi filminde bis soundtrck vardı, sırf müzik. hatta yeni çıkan pepsi blue reklamındaki müzik, hani beckham, r.carlos, ronaldinho falan var reklamda. o müziğin ismini bilen veya nereden indirebileceğimi bilen var mı? yeni çıkan reklamda o mu çalıyo bilmiyorum ama Taxi filmindeki ana müzik; Pulp Fiction'ın ünlü soundtrack'idir. Pulp Fiction Theme diye aratırsan bulabilme olasılığın yüksek, tam adı: Dick Dale & His Del-Tones - Misirlou
RaceDoctor 1994 MTV Video Müzik Ödülleri'nde (EMA de olabilir tam olarak hatırlayamıyorum) Yılın Şarksı seçilen şarkının adı neydi?Şarkıda "Cause I've been waiting...I never meant to hated I've been waiting" şeklinde sözler vardı. Bir de Lene Marlin'in 1998'de çıkan bir şarksı vardı, klibi bir derenin yanında geçiyordu.Karava fln vardı.
CHaMPioN77 Orjinal Mesajı Yazan: Mr.Bean ya bu rep seni sviyorum diye bir şarkı var onun tam adını bilen varmı Karahilal feat. Rahdan MC. - Seni özlemek bunu diyorsun sanırım bu şarkı var bende. istersen msn'den yollarım ya da upload ederim;)
mirдňdд Orjinal Mesajı Yazan: CHaMPioN77 Karahilal feat. Rahdan MC. - Seni özlemek bunu diyorsun sanırım bu şarkı var bende. istersen msn'den yollarım ya da upload ederim;) sağol download linkleri konusuna link koymuşsun ordan indiririm
CHaMPioN77 **The O.C. dizisinde başlarken çalan bir müzik var. California ile ilgili. İsmini bilene çok teşekkür edeceğim.**
RaceDoctor **Phantom Planet - California** çok güzel bir şarkıdır bende son 3-4 gündür baya bir dinledim! **Not:** "Download Linkleri" ne ekledim, indirebilirisin!
blueeda Orjinal Mesajı Yazan: blueeda darren hayes'in son çıkan şarkısını bilen varmı?klip karanlık bi evde geçiyo üstünde mor bi gömlek var anlayabildiğim tek kelime şarkıda "darkness"...(bunuda dier şarkılar gibi bilen çıkmıcak ama:)) yine kendi sorumun cvbını ben buldum..anlayabildiğim tek kelime zaten şarkının adıymış:)