âİ£T10 Beyler CAZGIR die bi gruptan "ich leibe dich" adlı bi slow parça var.... Tam adını bilmiyorum...Eğer bilgisi olanlar varsa bana yardımcı olabilirmi acaba???
CHaMPioN77 Arkadaşlar şu Sony'nin yeni kamera reklamıda çalan şarkının adını bilen var mı? Çok hoş bir şarkı. Şöyle bir bölümü var: Big Money Big sistem no no no no look my ... Yardımcı olursanız sevinirim... ;)
Burak473 Orjinal Mesajı Yazan: CHaMPioN77 Arkadaşlar şu Sony'nin yeni kamera reklamıda çalan şarkının adını bilen var mı? Çok hoş bir şarkı. Şöyle bir bölümü var: Big Money Big sistem no no no no look my ... Yardımcı olursanız sevinirim... ;) Streo Total'ın I Love You Ono şarkısı.
Urfi Orjinal Mesajı Yazan: HellscreaM hayır orda calan o sarkı değil..Bende denedim bunu uzaktan yakından alaksı yok.. o sarki bu sarki degil bende katiliyorum iyi bi dinleyiciyimdir sadece basi benziyo sonra ki müzik ve sözler alakasi bile yok.. :nono:
CHaMPioN77 Orjinal Mesajı Yazan: Burak473 Streo Total'ın I Love You Ono şarkısı. Çok sağol dostum, çok teşekkür ederim ;)
evolvo yaben de şu ntv de yayınlanan dünya gençler şampiyonası (u20) varya.. o maçların tanıtımı yapılırken bi muzik çalıyo.. brasil esintileri var.. afrika muziği de olabilir.. onun adını sanını bilen varmı...
showman Ben şu şarkının ismini merak ediyorum. Off Spring'in bir şarkısı. Klibinde kamera bir oda içinde grubun etrafında dönüp duruyor. Şimdiden saolun.
Aydin 4 Orjinal Mesajı Yazan: showman Ben şu şarkının ismini merak ediyorum. Off Spring'in bir şarkısı. Klibinde kamera bir oda içinde grubun etrafında dönüp duruyor. Şimdiden saolun. The Kids Aren't Alright belki bu olabilir. tam olarak hatırlamıyorum 98 ya da 99 da gormustum klibi en son
Eagle-Eye bence "Smack My Bitch Up"ı diyor sanırım arkadaş hatta klibin sonunda bi anlık dumura uğruyosun ayna karşısında :)
HellscreaM Orjinal Mesajı Yazan: Anakin-Vader Hayır bu şarkı o şarkı......Sprite reklam müziği olan şarkı bu arkadaşlar.....Dikkatli dinleyin reklamı bu şarkının bir bölümü çalıyo zaten ilk başını ve sonunu kesmişler koymuşlar.... de getin işinize be ben gunde 10 saat müzik dinliyorum...O değil işte kime sorarsanız< sorun...
Oguz Kagan Orjinal Mesajı Yazan: evolvo yaben de şu ntv de yayınlanan dünya gençler şampiyonası (u20) varya.....o maçların tanıtımı yapılırken bi muzik çalıyo.. brasil esintileri var.. afrika muziği de olabilir.....onun adını sanını bilen varmı... Junior Jack - E Samba.......
forzabesiktas_1903_1 taxi 1 veya 2deki soundtrack'ı arıyorum. hani sırf müzik, söz yok... kesin dumyuşsunuzdur. o şarkının ismini bilen veya nerden bulabilceğimi bilen var mı?
dindar_81 Arkadaşlar Acun Firarda'nın Afrikanın Arka sokaklarındaki fakir halkı gösterirken bi parça çalıyo.Onu bilen Var mı acaba?????
Oguz Kagan Buyur hocam bunlar olabilir mi acaba....Sözleri varsa söyle..... Dr Alban - Hello Africa http://rapidshare.de/files/1759436/Hello_Africa.mp3.html
dindar_81 Orjinal Mesajı Yazan: Anakin-Vader Buyur hocam bunlar olabilir mi acaba....Sözleri varsa söyle..... Dr Alban - Hello Africa http://rapidshare.de/files/1759436/Hello_Africa.mp3.html hello africa değil diğer şarkıyı bilmiyorum ama indiriyorum.bu indirdiğim makinanında ses kartı cortlamış.Akşam bi dinlerim ewde yarın sonucu buraya yazarım.ok?
dindar_81 Anakin vader rapid çalışmıyo.diğer parçayıda iptal etmişsin galiba.ama parça öyle hareketli bişey değil.biraz acıklı sanki,birazda hareketli.Ama süper parça yaw...
Oguz Kagan Toto yu upload ederken sorun çıktı ondan sildim hatalı bir link verdi ondan nasıl bişeydi hani Phuket teki gibi mi hani acıklı son mohikanlar şarkısı..........Elimde çünkü nerdeyse çalan bütün şarkılar var.....Ordan bakarak söylüyom sen sözlerini hatırlıyonmu yani bir kaç nakarat lafı....
santep yaa arkadaşlar ben bi aralar sevda masalında fon müziği olarak kullanılan bir parçayı arıyorum. bir çok programda da duydum, belgesellerde falan ama bi türlü bulamadım. bi el atın kafayı yiyicem yoksa. :confused: :confused: bi kısmını kaydetmiştim, ekteki dosya odur. http://rapidshare.de/files/2752524/sevmas.wav.html
dindar_81 Orjinal Mesajı Yazan: Anakin-Vader Toto yu upload ederken sorun çıktı ondan sildim hatalı bir link verdi ondan nasıl bişeydi hani Phuket teki gibi mi hani acıklı son mohikanlar şarkısı..........Elimde çünkü nerdeyse çalan bütün şarkılar var.....Ordan bakarak söylüyom sen sözlerini hatırlıyonmu yani bir kaç nakarat lafı.... Galiba toto ydu kardeş.Ben onu indirip bi bakıyım,olmazsa sana özel msj yollarım bidaha bakarız.İlgine de çok teşekkür ederim bu arada...