matruck Arkadaşlar bi şarkı var adını bilmiyorum ama nakaratı şöyleydi galiba; fuck you all (bundan sonrasını tam olarak bilmiyorum duyduğum kadarıyla) gonna be tocha gibi bişi galiba biraz sert bi şarkı bilen varmı acaba?
matruck Ya birde bu johnson's baby cologne reklamında bi şarkı vardı kız otobüse biniyo oğlan kokusunu alıyo falan hatırlarsanız. O reklmada çalan şarkı drawing circles in the sand falan bişiler diyodu. İsmini bilen varsa lütfen sölesin!
desert eagle1903 beyler acilen ntv nin eurogol programında en güzel 5 golde çalan müzik lazım bilen söylesin bi zahmet çok acil
TWISTER Orjinal Mesajı Yazan: desert eagle1903 beyler acilen ntv nin eurogol programında en güzel 5 golde çalan müzik lazım bilen söylesin bi zahmet çok acil zombie nation olmasın!
CHaMPioN77 **Arkadaşlar Jay Sean'ın ''Goy my eyes on you'' şarkısının başındaki müzik varya, o müzik ile başlayan bir şarkı daha var hatta sentello 10'da track 7. Bi arap şarkısı gibi bayaa meşurdu zamanında. Adını bilen var mı?**
€uro1299 Orjinal Mesajı Yazan: nuso spritenin reklamıda çalan müziği bilen varmı??? sprite müziğinin reklamıı fedeer-just the way im feeling altta">http://rapidshare.de/files/2108226/feeder_-_just_the_way_im_feeling.rar.html>altta"free" yazan yere tıkla ve aşağıda belli bir süre inmekte daha sonra dowload kısmı açılacak o zaman indirebilirsin
10 numara Orjinal Mesajı Yazan: Pizarro ya beyler bana ''Ich liebe dich'' şarkısını nerden bulabilirim? Sen Ç.Çetinkaya'nın şarkısından mı bahsediyorsun? eğer oysa biraz sonra link koyarım:) eveeet koydum işte: http://rapidshare.de/files/2289582/_etin__etinkaya-Sie_Liegt_In_Meinen_Armen.rar.html
fenrliyim ya ben seyi ariyorum: pes4 icin GRAND patchi (soccercenter.net den) yukledim orda tam maca cikmadan once calan bi muzik var sazla adini bilen war mi?? lutfen cok lazim
Exvision Orjinal Mesajı Yazan: Exvision Yeni palio reklamındaki müzik ???? Kendi soruma kendim cevap yazayım bari :) Hush - Lovestruck
götveren Orjinal Mesajı Yazan: Pizarro ya beyler bana ''Ich liebe dich'' şarkısını nerden bulabilirim? sana adamın albumunu buldum bea:Ddaha ne istion gerekirse burda da veriris..
JustRelax **Dünki Sinan'ın maçında raund arasında çalan şarkıyı arıyorum .. Every body in the club in ..... gibi..**
_Ghost_ bitane yeni şarkı çıktı sözleri hepside hepside beni bekler teknede içikiler hepside beni bekler.... die gidio bunu kim sölüo ve sarkının adı?????????????????
HellscreaM Orjinal Mesajı Yazan: €uro1299 sprite müziğinin reklamıı fedeer-just the way im feeling altta">http://rapidshare.de/files/2108226/feeder_-_just_the_way_im_feeling.rar.html>altta"free" yazan yere tıkla ve aşağıda belli bir süre inmekte daha sonra dowload kısmı açılacak o zaman indirebilirsin hayır orda calan o sarkı değil..Bende denedim bunu uzaktan yakından alaksı yok..
Oguz Kagan Hayır bu şarkı o şarkı......Sprite reklam müziği olan şarkı bu arkadaşlar.....Dikkatli dinleyin reklamı bu şarkının bir bölümü çalıyo zaten ilk başını ve sonunu kesmişler koymuşlar....
blueeda darren hayes'in son çıkan şarkısını bilen varmı?klip karanlık bi evde geçiyo üstünde mor bi gömlek var anlayabildiğim tek kelime şarkıda "darkness"...(bunuda dier şarkılar gibi bilen çıkmıcak ama:))
Eagle-Eye Savage Garden'dan ayrılmadan önce çok severdim şimdi popçu olmuş iyice.. neyse sorduğun şarkının ismini kendin vermişsin zaten darkness adı da :) I got covered in darkness...