Pizarro Orjinal Mesajı Yazan: h@RUn olm exo bi kere de ortalığı kariştirma yaw..!!:) harun baba walla yanlış anlama sonucunda olan bi şey ben yanlışlıkla arkın sözünü alıntı yapmışım
cHoLdAxX did did did you hear the falling bombs? did did did you see the frightened ones pink floyd'un da hangi şarkısı olduunu unuttum
götveren Orjinal Mesajı Yazan: T-Mac #1 harun iyi şarkının adı o da ben bulamıyom abi :elsalla: şarkıyı bulamiosan msn e gel..beni bul...
Psycho Beyler su sarkının adını ve söyleyenini söylerseniz sevinirim Cesaretin var mı aska carpiyor kalbim bir baska sen de böyle sevsen keske desen bana yar
FastRaßßit Orjinal Mesajı Yazan: Psycho Beyler su sarkının adını ve söyleyenini söylerseniz sevinirim Cesaretin var mı aska carpiyor kalbim bir baska sen de böyle sevsen keske desen bana yar Gülay - Cesaretin Var Mi Aska (tabi baska sölieenler de war mesela Esra Kahraman'di sanrm gbi...)
cekibico yaw ayça bi şarkı sölüo yeni, unplugged galiba, çekicek kulaklarımı gibi bişiler sölüo.. ismi ne o şarkının
-Connect- Orjinal Mesajı Yazan: cekibico yaw ayça bi şarkı sölüo yeni, unplugged galiba, çekicek kulaklarımı gibi bişiler sölüo.. ismi ne o şarkının Çekicek Kulaklarını :)
T-Mac #1 banada vc shox2 reklamındaki müzik gerekio.everything's OK galiba ama bana link verirseniz sevinirim...