cracks Orjinal Mesajı Yazan: mehparemm evt eskilerdenim..kim olarak tahmin ediosun bende seni aptığın yorumlardan dolayı merak ediom.ilginç bi kişiliksin galiba :confused: :D
cracks Orjinal Mesajı Yazan: h@RUn walla ole gozukuo "cracks" in kardesiymis.. ole demisti bna.... ewet o şahos benim ablam oluo...bu aralar ona çok sinirliyim.ve küsüz.bunları da okuyo...okuyacakta...
frankly Orjinal Mesajı Yazan: cracks ewet o şahos benim ablam oluo...bu aralar ona çok sinirliyim.ve küsüz.bunları da okuyo...okuyacakta... nie küstünüz ki*
Hami(10) konu sapıcak yine:) crack başlar şu yüzden kavga ettik diğeri gelir ablalar böyledir kardeşler böyle :) DOBRA SEN SORUNU GERİ AL EN İYİSİ
frankly Orjinal Mesajı Yazan: Hami(10) konu sapıcak yine:) crack başlar şu yüzden kavga ettik diğeri gelir ablalar böyledir kardeşler böyle :) DOBRA SEN SORUNU GERİ AL EN İYİSİ tamam aldım sorry
blueeda Orjinal Mesajı Yazan: Hami(10) bu siteye kızım diye kim geldiyse ya 3 günde kaçtı yada kız numarası yapan erkek çıktı ben kaçmadım kaçmayada niyetim yok:) ilk defa bi siteye bukadar takılıorumj:) ayrıca kızlar futboldan anlamazmı?ben futbol izlemeyi çok severim ve gazetede ilk olarak spor sayfasını okurum.ve gayette ii anlarım ;)
Mithrandirr Necromancer -Connect- BİDE BARIŞ_1905 BİDE NECRONUN NEDEN AVATARI NECROMANCER DEİL DE FROZEN THRONE DAKİ HUMAN HEROSU ONU MERAK EDİOM:D
Elensar77 KOskoca sitede 1 kisimi merak etti yaw insan bizide dusunur :D:D ben herkesi merak ediom valla kız+erkek beraer olsun bari ayrımcılık yapmaak... Özel olarak tabiki GS lileri zaten en iyi muhabbet te onlarla oluyor yaw...
blueeda Orjinal Mesajı Yazan: GS1GS1 KOskoca sitede 1 kisimi merak etti yaw insan bizide dusunur :D:D ben herkesi merak ediom valla kız+erkek beraer olsun bari ayrımcılık yapmaak... Özel olarak tabiki GS lileri zaten en iyi muhabbet te onlarla oluyor yaw... walla seni merak etmiom desem yalan olur biçok konuda mantıklı konuşuosun ve en önemli gslisin : ) tüm gslileri merak ediopm bende...
cracks Orjinal Mesajı Yazan: blueeda walla seni merak etmiom desem yalan olur biçok konuda mantıklı konuşuosun ve en önemli gslisin : ) tüm gslileri merak ediopm bende... şşşiiişt hooop noluo.bizde galatasaraylıyız icabında :) sen beni hiç merak etmiyonmu hem.yani görmedimde cracksi çok merak ediyom die bi cvp.:) (komik değildi)
legendeleven Orjinal Mesajı Yazan: blueeda ben kaçmadım kaçmayada niyetim yok:) ilk defa bi siteye bukadar takılıorumj:) ayrıca kızlar futboldan anlamazmı?ben futbol izlemeyi çok severim ve gazetede ilk olarak spor sayfasını okurum.ve gayette ii anlarım ;) helal olsun walla gs ye yakışır kızları da aramızda görmek mutlu eder bizi futbolda deemi yaa
someone sahi ya hasann'a ne oldu? Onun bikaç tane düzyazısı vardı forumda hala okurum efkarlandığımda. Ben de çok merak ediyorum onu
*{Bå®ô$_1905}* Orjinal Mesajı Yazan: galatasaray_1905_2005 bir tanemi var ya şu sitede bence şey açılmalı arkadaş arama sonra dolu kız olur valla Hayır 1 tane deil 3 tane war... Daha dorusu 2 tane kaldı... Şu anda sitede olanlar Blueeda ile dieforyouGS , sitede olmayan herhalde banlandı merwish87'ydi sanırım nicki...
blueeda Orjinal Mesajı Yazan: BaRiS_1905 Hayır 1 tane deil 3 tane war... Daha dorusu 2 tane kaldı... Şu anda sitede olanlar Blueeda ile dieforyouGS , sitede olmayan herhalde banlandı merwish87'ydi sanırım nicki... dieforyouGS...sen şimdi efkarlanmışsındır barış??? : )
*{Bå®ô$_1905}* Orjinal Mesajı Yazan: blueeda dieforyouGS...sen şimdi efkarlanmışsındır barış??? : ) Ahahaha , ndn? :confused:
rapper abi hasanla en son konuştuğumda adam harbi çok dertliydi ya zaten forumdaki son yazılarındanda bunu anlamak mümkün .sonra biraz düzeldiğini sandım hasanın ama bilmiyorum zaten bir daha da görüşmedik icqda da.inşallah başına kötü bişi gelmemiştir.
DOOMHAMMER1903 Orjinal Mesajı Yazan: rapper abi hasanla en son konuştuğumda adam harbi çok dertliydi ya zaten forumdaki son yazılarındanda bunu anlamak mümkün .sonra biraz düzeldiğini sandım hasanın ama bilmiyorum zaten bir daha da görüşmedik icqda da.inşallah başına kötü bişi gelmemiştir. sık sık intar edeceğinden fln bahsediyordu, sonra birkaç üye ve forum yöneticileri ile bir tartışması mı olmuştu ne... ondan beri görmedim
gslee beni tanıyan weya merak een yok sanırım.. :( peki size **paladin** desem onu merak edermisiniz?? (bu benim 2. hesabım. banlanmam an meselesi)