HellscreaM gslee sen de fifa forumuna o kadar küfür etmeseydin dostum topiclere gezerken bir baktım sen ana avrat düz gidiyorsun...
gslee Orjinal Mesajı Yazan: *HellscreaM* gslee sen de fifa forumuna o kadar küfür etmeseydin dostum topiclere gezerken bir baktım sen ana avrat düz gidiyorsun... biliyorum.. biriyle küçük bi oyun oynadım dalgasına.. o da ciddiye aldı ve süresiz banladı..(kim olduğunu kendisi biliyor.. adminlerden biri) ;) ama yemin ederim niyetim kötü değildi..
götveren Orjinal Mesajı Yazan: *HellscreaM* hasana ne oldu yaaww?? :o :o ben ne zaman bi yazisini okusam illa birisiyle tartisiodu, kapisiodu sora noldu bilmem hasann
rapper abi yokmu hasanın ne olduğunu bilen varmı ya.gerçekten çok meraklandım yaw.allah korusun kendine bişi yapmış olmasından korkuyorum abi.yok ama yapmaz o.
zorbey Orjinal Mesajı Yazan: rapper abi yokmu hasanın ne olduğunu bilen varmı ya.gerçekten çok meraklandım yaw.allah korusun kendine bişi yapmış olmasından korkuyorum abi.yok ama yapmaz o. konuyu dağıtmadan devam edelim
rapper ok dağıtmıoruz. ben hellscream ve blueeda'yı merak ediyorum daha çok merak ettiğim vardır ama aklıma sadece bu iki ark geldi.
SuperBamm ben kendimi merak ediyorum sahi ya ben kimim şu bilgisayarın aynalısını bir yapamadılar ki... :) nese ben en çok Barış ve cracks in avatarındaki şahsiyeti merak ediyorum(acaba hangi halet-i ruhiye ile o fotoğrafı çektirmiş)))
Pentagram_15 hocam seni merak etmenin dışında senin sohbetini özledim, ne kadar zaman oldu konuşmayalı (ekran kartın hala 9700 mü? :) )
frankly Orjinal Mesajı Yazan: BAMBAM ben kendimi merak ediyorum sahi ya ben kimim şu bilgisayarın aynalısını bir yapamadılar ki... :) nese ben en çok Barış ve cracks in avatarındaki şahsiyeti merak ediyorum(acaba hangi halet-i ruhiye ile o fotoğrafı çektirmiş))) barıs ve crack ı kim merak etmiyodirki?
the killer Orjinal Mesajı Yazan: Fifacı kişiliksiz adam sitedeki herkese küfür ettin hala ne yüzle burdasın bide gsli olmuş fenerliyken çüşş yani nasıl yani "küfür etti"?
SoniC Orjinal Mesajı Yazan: *HellscreaM* yaa olum ne abaza heriflersiniz bi kız lafıyla gaza geliyorsunuz.. Laflarına dikkat et hellscream :(
Wolf Orjinal Mesajı Yazan: cagdasdirek hocam seni merak etmenin dışında senin sohbetini özledim, ne kadar zaman oldu konuşmayalı (ekran kartın hala 9700 mü? :) ) Hayır 9800 XT. :)
Saint Orjinal Mesajı Yazan: Wolf Güzeel.. Beni merak eden yok.. :) ahaha benide merak eden yok zaten fazla merak iyi değil.
CHaMPioN77 yaw konuyu tekrar gündeme getirdim ama ben görmemişim şimdi gordum cvp yazmadan duramadım; BARIŞ(makaay) necromancer aykut abiyi gordum(knight rider'i) king hamit(cracks) blueeda leather_xxx emre_acar1989 cemre(takunya) icefox