tifosie Orjinal Mesajı Yazan: galatasaray_1905_2005 ana 2,5 yıldır buradayım bi tane kız görmedik şimdi öğrenmiş oldun işte :) ama yinede heralde ,%99 erkek...
rapper kızdır abi ya.buraya ndn bi kız üye olmak istemesin.ben bi kız üye etmiştim buraya numara yapıom die banlanmıştım.
götveren Orjinal Mesajı Yazan: galatasaray_1905_2005 harbi kızmı o yaa walla ole gozukuo "cracks" in kardesiymis.. ole demisti bna....
galatasaray_1905_2005 bir tanemi var ya şu sitede bence şey açılmalı arkadaş arama sonra dolu kız olur valla
rapper abi sanki kız uzaylıymış gibi davranmayın yaw.hem nası öğrencenki kız olup olmadıını güveneceksin ancak
Vampire Bat Orjinal Mesajı Yazan: Hami(10) bu siteye kızım diye kim geldiyse ya 3 günde kaçtı yada kız numarası yapan erkek çıktı bencede ...... hem akıl var mantık var bi kız bi futbol ve futbol oyunları forumuna neden takılsın ki ...
the killer Orjinal Mesajı Yazan: osmanozcilingir Vay killer tamam:D bi de seni eklemeyi unuttum be abi affet :D
KalkVeSavas Ben kız olsam,mahmure.com a fln giderdim heralde..buraya gelmezdim..sizinle ne gibi bir paylaşımım olabilirdiki
rapper Orjinal Mesajı Yazan: Vampire Bat bencede ...... hem akıl var mantık var bi kız bi futbol ve futbol oyunları forumuna neden takılsın ki ... abi böyle diosunda var abi öyle birçok kız
PoWeR_MaN benim en merak ettiğim kişi sitenin kurucusu sitenin kurucusu kim? onunla özel olarak konuşmam gerek... lütfen gerçekten çok özel ve gerekli.... POWER_MAN_1907@hotmail.com adresine gelirse çook sevinirim... ona çok özel bir şey sölicem..
rapper sanırım sitenin kurucusu bir kişi deil.tam emin deilim ama watcher,elik ve bi kaç arkadaşımız daha idi sanırım.yanlışsam düzeltin.