Amorph Walla ben bilmem de Ömer'in sonu hayra alamet değil.1 hafta içinde foto göstermezse ilişkimizi bitiricem :D
WaRCrafT valla benim en merak ettiklerim(derken foto değilde tanışma bakımından) mehparemm skoklucan(tekrar buluşmak isterim) Hami(10) berkems....(ezberleyemedim bi türlü)
zorbey Ömer monitörünün çatlamaması için resmini skaner dan bilgisayara aktarmıyor. Onu bu forumda tek gören benim. O lanet günden sonra gözlük kullanmaya başladım :p
Venom beni merak eden yoq mu huleeen ben: en basta "the killer" sevsenkiyo osmanozcilingir connect cracks dejavu spocket hellscreams
DeNiZ hasann abi burda olmasa bile yaşıo mrk etme sn..benle irtibata geç görüştüyüm seni.. ben cracks ı ablasını spocketi zorbeyi warcraftı ( :) ) apiliyi barışı connecti kuty abi yi semih i
DeNiZ Orjinal Mesajı Yazan: Fifacı sen kimsin eskilerdensin sende anlaşıldı.merak ettim kimsin :hihi: yoksa tahmin ettiğim kişimi :hihi: evt eskilerdenim..kim olarak tahmin ediosun
erelfb Orjinal Mesajı Yazan: AnyoneAnswerMe bende en çok kız üyeleri merak ediyorum..Sadece kız oldukları için.. kaç tane kız warki?
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: Kanka_Smart Kanka_Smart diye biri vardı hatırlarmısınız ;-) Harbi ya ben seni feci merak ediodum , sonra 1-2 kişi daha war ama şaka-maka en çok seni merak ediodum :)
-Connect- Orjinal Mesajı Yazan: zorbey Ömer monitörünün çatlamaması için resmini skaner dan bilgisayara aktarmıyor. Onu bu forumda tek gören benim. O lanet günden sonra gözlük kullanmaya başladım :p Eray , Boyun Kadar Konuş... :drooling:
Dej@vu Walla emin olun merak ettiğiniz kişiler hiçde düşündüğünüz gibi değil.. Mesela ben..Beni bi çok kişi cep telefonu ile ilgili olarak tanır,ama öle değil.. :) bende; int-i-come ı merak ediyorum..Her akşam konuşuyoruz ama işte görmeden olmuyor... :)
darkknight ben hami 10 nu çooook merak ediyorum duyduğuma göre hami gibi frikik kullanıyomuş ve dehşet futbol oynuyormuş :)
götveren Orjinal Mesajı Yazan: galatasaray_1905_2005 Bu sitede kız var mı ben onu merak ediyom far blueeda die...
legendeleven ben herkesi merak ediyorum adminler başta olmak üzere.insan burda yazışmaya alıştığından kafasında bi karakter oluşturuyo ama sonra yüzünü görünce çok şaşırıyorum.necro yuda merak ediyorum.venom u,mazlumfiraariyi,gunduz84 ü...