denizlampard nba portlarını bilmiyorum bilen warsa söylesin host olabilirim.. denizlampard@hotmail.com
Astalavista evt isteyenlerle oynayabilirim host olabiliyorum.oynamak isteyenler msn den mesaj atsin MSN:yunusemreuzun@hotmail.com
nightmare_99 Slm arkadaşlar bende nba 2005 oynuorum ama host olamıyorum :,( ..host olcak warsa herzaman oynarım ..... :)
nightmare_99 Selamlar En sonun dacozum şu host denilen seyi we artık herkesle oynayabilirim nba artık host'ta olabiliyorum.... :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool:
Dunk benimle oynamak isterseniz 7 gün 24 saat açığım :D Ama port açmak çok boktan bir iş olduğundan beceremedim yani anlıycağınız host olamıyorum.Bağlantım 256 msnim antmehmet@hotmail.com oynamak isterseniz söyleyin nightmare_99 madem host olabiliyon oynamak istersen seninle oynarım :)
All for one.One for all. oynamak isteyenler alwaysdunk@hotmail.com a başvurun hadüü (bu arada hosttan tut herşey olabiliom)
Dunk Orjinal Mesajı Yazan: All for one.One for all. oynamak isteyenler alwaysdunk@hotmail.com a başvurun hadüü (bu arada hosttan tut herşey olabiliom) Kabul edersin oynarım msnimi tekara söyliyim :) antmehmet@hotmail.com :)
airogi biri beni de eklesin deli gibi rakip arıyorumm,ama host olamam cunku wireless baglantı kullanıyorum ,ogulcankeskin@yahoo.com.tr msn de bekliyorum her online oldugumda oynarımm
guven_1_ beyler bu online oynama olay1n1 banada bi ögretseniz guven_15_@hotmail.com benim adres her türlü yard1ma aç11m
tolgatmac Bende iyi oynarım oynamak isteyen varsa online olduğum her zaman oynayabilirim Tolga-mac@hotmail.com
kor savasci bnmde msn kopillcik@hotmail.com bende oynarım fakat hıst diilim.bide hemen cvp gelirse bi kapisalim.
cagataykarakartal beni yenebileceğinizi sanmıyorum cagataykarakartal1903@hotmail.com ekleyin hemen oynayalımm hadii