dracula1905 arkadaşlar bende yeni adsl aldım fakat daha online oynamak nasip olmadı eğer birisi herşeyi ayrıntılı olarak anlatırsa çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler :applause:
king18 ya ben de oynarım da.. 1-)cd'nin illa orijinal mi olması lazım? bi çözümü yok mu? 2-)direct ıp ile bilgisayarlar birbirine bağlı olmadan da oynanabiliyor mu?
king18 Xenon!!! senle oynamak keyifli olucak. ama işin kötü tarafı ben de SACRAMENTOYLA oynuyorum.. :) sen kurulumu(oyuna nasıl başlayacağımızı biliyosan sorun yok..) !oynarız!
gokhan96 Arkadaşlar kendime rakip bulamıyorum. kendisine güvenen gelsin karşıma. Gerçekten çok ciddiyim. Takımım Dallas. Her zaman beklerim. iyi oynayanlar gelsin lütfen. benim msn : gokhan96@hotmail.com
samet15 ben de nba da mac yapmak istiorum online....isteyen warsa gelsin nba online!!!msn im qfbqsam@hotmail.com
samet15 *SLm millet.....ben herkesle nba online mac yaparım ancak ben host olamıyorum....host olacak warsa oynayalım...bu arada mailim gfbsam@hotmail.com*
samet15 He Bu arada site yaptık nba live2005 turnuwası duzenlioruz herkes gelebilir...girmek isteyenler www.turnuvalarsayfasi.cjb.net sayfasından kayıt olabilirler...