Dr.Mel Düzgün savunma yapan iyi rakipler aranmaktadır. Herkese 40-50 sayı fark atmaktan sıkıldım melihvelipasaoglu@hotmail.com
unique89 ya bende oynamak istiyoruma ama nasıl olacagı hakkında hic bir bilgim yok bana yardım edebilecek arkadaslar varsa ben buradayım lutfen yardım edin....mahmutspeedy89@hotmail.com
tmac48 abi şu forumdan 40 tane kişi kaydettim msn me kimse oynamıyo ya 2005.yalnız iyi oynyom ama hiç biriyle netten oynamadım.i love this game işte başka söze gerek yok.................achilles48tr@hotmail.com
chessfirst Bende oynarım ama ben kafede oynuyorum. Çünkü üniversitede gurbetteyiz... hitboy86@hotmail.com arada sırada girerim, iyi oynarım.
cagataykarakartal cagataykarakartal1903@hotmail.com ekleyinde oynayalım hep kazanıyom olmuyoki böle belki iyi oynayan birileri çıkarr
Alikevicius Orjinal Mesajı Yazan: cagataykarakartal cagataykarakartal1903@hotmail.com ekleyinde oynayalım hep kazanıyom olmuyoki böle belki iyi oynayan birileri çıkarr Hadi len ben yendim ya. (3 çeyrek oynadık gerçi) hem benim takımda bender-artest falan yoktu. Yani yenilmez değilsin :D Ciddi rakiplerle yapabilirim.
denizertuncay bende oynamak isterim de internet bugün 512 oldu malum 1kasım ama arkadaşla yapalım dedik olmadı dertuncay@gmail.com