SuperBamm olmaz öyle şey gelmişin 2050 ye. Haber çıkıyor. Yönetim sizin görevinize son verdi. Gerekçe olarak bunadınız ve stadın yolunu bulamıyorsunuz ehueheueehe
CHaMPioN77 Orjinal Mesajı Yazan: OGAS olmaz öyle şey gelmişin 2050 ye. Haber çıkıyor. Yönetim sizin görevinize son verdi. Gerekçe olarak bunadınız ve stadın yolunu bulamıyorsunuz ehueheueehe :) guzel espri :)
HAKYOLU belki ii olur ama ben aynı adala çok uzun yllar oynamak isterim ama herhelde gerçekçi olurdu....
blind guardian yaw ööle bişey olduğunu düşünsenize sizin takımın uçağı düşüyo herkes ölüyo bi siz kurtuluosunuz başkanla beraber sonra takımı baştan kurmaya çalışıosunuz acaip matrak olur he ama o anda insan sinirden kafayı yer ölmüş kadar olur :D
Dabulu bence çok sık değil ama arkadaşların dediği gibi futbolcularda sağlık sorunu olmalı mesela sahada bir oyuncumuz kalp krizi geçirip ölebilir veya hastalanır futbolu bırakır ama abartılı olmayacak şekilde nadir olmalı bence...
CHaMPioN77 ya bence olmaz duşunun bi 2 yıldır henry yi transfer etmek için uğrasıonuz tam hallediyosunuz adam ilk maçında kalp krizi geçiriyo walla oyunu parçalarım bence olmaz oyle sey
SuperBamm yaw nadir olsa iyi olur falan diyorsunuzda database ölecekleri random olarak seçer ve yıldız oyuncularınız bile ölür
Tearaway Kanu Gibi Oyuncu Alırken kalbi delik die rapor vercek yönetim :P ve alınmasını istemicek para kacar die cenaze fln özhan canaydının durumu malum maddi krize giririz :P
Reis tuncay irfan başaran hepsi bıraktı futbolu deat oldu hepsi hakem die bişey kalmadı hüseyin keskin gibi kendi hakemleri ni yaratıyo 2044den izlenimler meraklılar için dip not 3. aydan beri ara ara oynuyorum :D toplam 29 gün oldu.....
van_hoijdonk arkadaşlar 38 gün ve 2064 yılına gelmiş biri olarak. 2044'teki arkadaşa katılıyorum. dikkat edin 60 yaşına gelen ölüyor ve yerine yeni birisi geliyor. ama ben 99 yaşında yaşıyordum.birde asla yönetim değişmiyor. hep aynı. ama istisnalar var sürekli arayın 60'ı gecen fazla yok 2050civarında 7-8 kisi var. birde SUAT KAYA 97 YAŞINDA öldü. :yikes:
van_hoijdonk dostlar sağolsun. karar verdim. 2032'den cm'ye dönüyorum. BEKLE BENİ CM CM ŞAMPİYONU GELİYOR...(yıl olarak) :D
bilgin1987 abi bence 70 yaşından sonra oğlunu yetiştirecen manager olsun diye.... çocuğu ingiltereye gönderecen falan... ondan sonra ben artık yaşlandım deyip işleri oğluna devredeceksin. yalnız cm3 te ölüm olyordu faliba çok nadir olsa da :cool: