Tearaway benim bir arkadasım var bana oyun cok ilerleyince bazı teknik adamlar yada hakemler ölüyor demisti ve bana bir hakemin öldünü sölemisti sizin basınıza böle bir sey geldimi paylasırsanız sevinirim
iN-T-CoMe Arkadaşın sana sallamış demek ki bu tip oyunlarda ölüm ihtimali 0 dır .. Emekli olur futbol yaşantısından çekilir .. CM için o adam ölmüştür .. Ama öldü diyeceğini sanmıyorM ..
Tearaway hyr ama bana dedine göre gaztede böle olaylar yasandını sölemis arkıma cok güvenirim ama bilemiyorum dur bakalım cıkar yakında :P
STRIKER walla ben baya oynadım 30 sene falan ole bişi olmadı dewam ediorum olursa sölerim..elbet geberecek biri :)
chatlach ya bnce böle özellikler de eklense hiç fena olmas mesela 10000 de 1 de olsa torino nun yaşadığı bir uçak kazası gibi bi olay olsa veya bi trafik kazası fln da olsa (umarım gerçekte olmaz) daha hoş bi özellik olmuş olur
Frostmourne Orjinal Mesajı Yazan: 'ya bnce böle özellikler de eklense hiç fena olmas mesela 10000 de 1 de olsa torino nun yaşadığı bir uçak kazası gibi bi olay olsa veya bi trafik kazası fln da olsa (umarım gerçekte olmaz) daha hoş bi özellik olmuş olur hehe düşünsene sahaya yıldırım düşmesi sonucu bütün oyuncular ölüyor sonra da yeniden takım oluşturmaya çalış :)
chatlach yani çok zor bi ihtimal olsa da bu tür olaylar gerçek hayatta mevcut keşke aynı oranda oyunada yansıtılabilse
efshane walla eski cm forumlarında (hatırlamayanlarınız olabilir), bi arkadaş arjantin milli takımının dünya kupası dönüşü uçak kazası geçirip tüm adamlarının öldüğünü söylemişti. hatta kazada onun da cresposu falan gitmiş. ne kadar doğru bilemem.ama öyle tek tek ölme yoq...
MFK-1 Valla öyle bişe olabilir aslında cm 5 için yapsalar iyi olur... Düşünsenize mesa geliyo chelsea şampiyon ligi kupası için uçak ile çıktığı yolda uçağın düşmesi sonucu tüm oyuncular ve teknik kadro vefat etmiştir.... Başsağlığı dileriz....
Dabulu fm de olsa güzel olurdu ve bence bizde ölmeliyiz oyunda ve menajer ekleyerek oyuna dewam etsek daha güzel olur.
tottibattu Orjinal Mesajı Yazan: MFK-1 Valla öyle bişe olabilir aslında cm 5 için yapsalar iyi olur... Düşünsenize mesa geliyo chelsea şampiyon ligi kupası için uçak ile çıktığı yolda uçağın düşmesi sonucu tüm oyuncular ve teknik kadro vefat etmiştir.... Başsağlığı dileriz.... bu kadar abartılı diilde,,dramatik olaylarında olması lazım...mesela sakatlanan bi oyuncunun futbolu bırakması...veya ülke menejeriyle sorunları olduğu için milli takıma katılmamak gibi...
Starbury hakkatende olmalı mesala yaşlılıkta sağlık sorunları olması yada artık çok yaşlandığınız için külüb yöneticileri görevinize son verdi falan