cHoLdAxX Orjinal Mesajı Yazan: tearaway Striker Avatarın Cok Hosuma Gitti Nerden Cektin :P nerde yaw awatar falan yokk :p bi attachment olarak koy merak ettim şindi :)
CHaMPioN77 Orjinal Mesajı Yazan: bilgin1987 abi bence 70 yaşından sonra oğlunu yetiştirecen manager olsun diye.... çocuğu ingiltereye gönderecen falan... ondan sonra ben artık yaşlandım deyip işleri oğluna devredeceksin. yalnız cm3 te ölüm olyordu faliba çok nadir olsa da :cool: ya 3 oğlun olursa sonra taht kavgası çıkarsa ne olacak hem kulup senin oğlunu ok liyecek mi????
partner Orjinal Mesajı Yazan: Fener_Man Mesaj mı geliyo yaw öldü diye ? Cenazeye filan gitme durumu varsa olur hani hie hie :) he bide namaz kılıyorlarmış adamı kıbleye gömüyorlarmış ne güzel olurla şöyşe video ile destekleseler
mehmet sel keşke cmde evlenme falan olsa sonra cocukların olsa futbolcu olduktan sonra senin yerine gecse ve biz oldukten sonra o cocuğun yaerine geçsek ne guzel olur hee
NecromanceR Orjinal Mesajı Yazan: mehmet sel keşke cmde evlenme falan olsa sonra cocukların olsa futbolcu olduktan sonra senin yerine gecse ve biz oldukten sonra o cocuğun yaerine geçsek ne guzel olur hee E yuh . Sims mi bu . Ben sizin gibi düşünenlerin gerçek cm ruhundundan yoksun olduğunu düşünüyorum ...
Tearaway Orjinal Mesajı Yazan: NecromanceR E yuh . Sims mi bu . Ben sizin gibi düşünenlerin gerçek cm ruhundundan yoksun olduğunu düşünüyorum ... Azımdan Aldın Lafı euehu Sims Mi Bu : )
blind guardian Orjinal Mesajı Yazan: mehmet sel keşke cmde evlenme falan olsa sonra cocukların olsa futbolcu olduktan sonra senin yerine gecse ve biz oldukten sonra o cocuğun yaerine geçsek ne guzel olur hee sana total club manager'i öneriyorum
Aydin 4 Orjinal Mesajı Yazan: mehmet sel keşke cmde evlenme falan olsa sonra cocukların olsa futbolcu olduktan sonra senin yerine gecse ve biz oldukten sonra o cocuğun yaerine geçsek ne guzel olur hee Bu fikri ea sports'a gönder...paraya para demezsin
bilbobey Bana öle bişey oldu Cem Papila öldü cenazesi ikindi namazına müteakip zincirlikuyudan diye haber geldi
NecromanceR Orjinal Mesajı Yazan: bilbobey Bana öle bişey oldu Cem Papila öldü cenazesi ikindi namazına müteakip zincirlikuyudan diye haber geldi Sallamayalım lütfen ...
cracks arkadaşlar tcm204 te evlendikten sora çocuğun oluyo.erkek oursa onu kendi takımına katabiliodun.bence cmdede öle bişe olmalı.çok güzel bi özellik bu.düşünsenize bi süre sora takım sizin oğullarınızdan oluşuyor.:D :D :D
Tearaway azuha kac dane cocuk dorucanki takım cocuklardan oluscak düsünsenize :P - kadın biras cocuk doğurda su takımı 11i tamamlıyak -ups! :P