yasinemre Walla Ne zaman çıkacak emin deyilim ama kapışılacak tabii herzamanki gibi korsanı tutulacak.
unprecedented bilgisayar yeni hiçbirşey yüklemedim cm5 çıksın onu yükleyecem diğerleri tat vermiyor inşaallah hızlıdır
Exvision Oyunun hızlı olduğu söyleniyor bir arkadaş Cd yi aldım diyor ama bakalım diğer şehirlerede gelecekmi ?
badboy_t ya beyler tam çıkıp çıkmadığını söleyin ya ben ist anadolu yakasındayım ona göre kadıköye geçip alayım.
Mithrandirr Ya Ben Aydinda Oturuorm Burda Bİ Cdcİde Var Ama Ne Kadar Dooru SolÜo GÜvenİp Almadim Ama Resmİnİ AssmiŞ Pencereye Dİo Geldİ Dİe Ama Bİlemİorm
strider_talha Abi ben bakıcam diyorsunuz İki gündür hiç haber vermiyorsunuz korsan morsan haberimiz olsun yeter Ben Malatya'dayım şimdi hemen birisi kargo ile gönderiversin bir zahmet. :)
badboy_t Orjinal Mesajı Yazan: strider_talha Abi ben bakıcam diyorsunuz İki gündür hiç haber vermiyorsunuz korsan morsan haberimiz olsun yeter Ben Malatya'dayım şimdi hemen birisi kargo ile gönderiversin bir zahmet. :) daha çıkmadı arkadaşım.
speedrace_15 ewet ya 8 ay zor bekledim 2 hafta mı bekleyemiycem ama benim ingilizcem çok zayıf olduğundan işallah biraz önce türkçesi çıkar dimi
badboy_t Orjinal Mesajı Yazan: speedrace_15 ewet ya 8 ay zor bekledim 2 hafta mı bekleyemiycem ama benim ingilizcem çok zayıf olduğundan işallah biraz önce türkçesi çıkar dimi fm 2005 in türkçesi için çalışmalar var ama cm5 için bilmiyorum.onun içinde vardır çalışanlar.bu sefer çok daha erken tanışıcaz türkçeleriyle çünkü önceden başlandı çalışılmaya.oyun çıktıktan 2-2,5 ay sonra oynarız türkçe gibime gelio.dayanacan artık biraz.
speedrace_15 eee ne yapalım kardeş anamızın karnında nasıl 9 ay beklediysek burdada 2 2,5 ay bekliycez ingilizceyle kendimizi alıştırıcazda bu türkçeyi internetten tahminene ne kadar zamanda yükleriz?????????? :confused:
badboy_t Orjinal Mesajı Yazan: speedrace_15 eee ne yapalım kardeş anamızın karnında nasıl 9 ay beklediysek burdada 2 2,5 ay bekliycez ingilizceyle kendimizi alıştırıcazda bu türkçeyi internetten tahminene ne kadar zamanda yükleriz?????????? :confused: dosya boyutu fazla olmaz daha öncekiler gibi 1mb felan hadi taş çatlasın 3mb olsun yaw.bu arada 2 2,5 ay kesin tarih deildir.benim beklentim(bu sefer iyi bir çalışma var gibi)1 ay felan ama burası türkiye hemem hergün herkezin önüne bir engel çıkıo ve işgüzarlık çok işallah tahminimde yanılmam!!
badboy_t Orjinal Mesajı Yazan: dgn84 Hayır henüz çıkmadı, ama önümüzde ki hafta içersinde çıkması muhtemel.. önümüzdeki hafta mı daha var ya benim bildiğim.haberin kaynağı neresi?
yasinemre Orjinal Mesajı Yazan: badboy_t dosya boyutu fazla olmaz daha öncekiler gibi 1mb felan hadi taş çatlasın 3mb olsun yaw.bu arada 2 2,5 ay kesin tarih deildir.benim beklentim(bu sefer iyi bir çalışma var gibi)1 ay felan ama burası türkiye hemem hergün herkezin önüne bir engel çıkıo ve işgüzarlık çok işallah tahminimde yanılmam!! Bide tam türkçe yapmıyorlar ki.