SpEEd_dRiVeR Orjinal Mesajı Yazan: paladin yaa tam bisürü yeni oyun çıkacak okullar açılıyo.. oynayamıcaz doya doya... haribiden öyle ama adamlar yazın çıkartıncada millet tatilde oluyor ne yapsınlar..:D en iyisi 15 tatilde çıkarsınlar:D:D
unprecedented Orjinal Mesajı Yazan: paladin yaa tam bisürü yeni oyun çıkacak okullar açılıyo.. oynayamıcaz doya doya... walla öğrenciler için çok kötü sen bir yaz çıkacak diye bekle onlarda okul açılınca çıkarsınlar
CHaMPioN77 eylulun son haftası dendi ama muhtemelen ekimin 2-3 unde çıkacak o zamana kadar ekleme filan yaparlar bilirsiniz hiç bisey tarihinde olmazz
madada256 Orjinal Mesajı Yazan: NecromanceR Arkadaşlar , eylulun son haftası dendi resmi sitede ... tam olarak ne zaman çıkıo artık bellidir tam olarak çıkış tarihi bilen varsa yazıversin şura
CHaMPioN77 Orjinal Mesajı Yazan: afacan eylül başı oldu canım bide ağustos ortası yazsaydın tam olurdu zaten eylulun başındayız oyun EKİM BAŞINDA ÇIKACAK
SuperBamm ben bu gameplay.com u takip ediyorum orda bi haber vardı... 22.9.2004 yazıodu ama tam bilmiyorum tabii resmi siteye bakmadım.
madada256 eylül sonu çıkar ama bu korsanlardan belli olmuo bakarsın yarın daha çıkarı verirler örnek vaktinden önce çıkan:cm 0304
CoUnTeRMeRKeZi Orjinal Mesajı Yazan: madada256 eylül sonu çıkar ama bu korsanlardan belli olmuo bakarsın yarın daha çıkarı verirler örnek vaktinden önce çıkan:cm 0304 çıkar çıkar bekleyin
madada256 ben bi forum sitesinde çıktını duydum ne kadar doğru bilemem adamlar full ü hangi siteden indirez falan die yazıodu. warez siteleriden indirliomuş öle yazıodu.