madada256 Orjinal Mesajı Yazan: NecromanceR Mağlesef resmi kaynaktan aldığım bilgiye göre CM5 22-Ekim de çıkacakmış ... pöfffffffffff geçe kaldı yaw. ama bi yandanda iyi fifayı oynayalım birazda sora çıksın o. onuda oynarız. :D
madada256 Orjinal Mesajı Yazan: dgn84 Eh başladılar gen erteleme bakalım daha ne kadar ertelenecek¿¿¿ bunlar geçen senede ertelemişlerdi galiba 2 3 defa. şimdide böle yaparlarsa yaptık işi wlla.
NecromanceR Orjinal Mesajı Yazan: NecromanceR Mağlesef resmi kaynaktan aldığım bilgiye göre CM5 22-Ekim de çıkacakmış ... Bak ne yazmışım sevgili kardeşim ...
NecromanceR Orjinal Mesajı Yazan: madada256 5gün kaldı!!! SAnırım kendimi ya anlatamadım , yada anlamak istemiyorsanız . BGS (oyunun yapımcısı) nin Türkiye temsilcisi olan arkadaşımdan aldığım resmi habere göre oyun yılbaşından sonrasına ertelendi ..!
madada256 Orjinal Mesajı Yazan: NecromanceR SAnırım kendimi ya anlatamadım , yada anlamak istemiyorsanız . BGS (oyunun yapımcısı) nin Türkiye temsilcisi olan arkadaşımdan aldığım resmi habere göre oyun yılbaşından sonrasına ertelendi ..! sen anlamamışssın asıl ben o yazıyla 22 ekin deniyordu bir ara o zaman 5 gün vardı 22 ekime o zaman atmıştım bu msj.
madada256 Orjinal Mesajı Yazan: Mato 29 ekim de insallah cm5 bizlerle olacak nerden bilion sende msj nosu 1 olan yalancılardanmısın
TheMangler Orjinal Mesajı Yazan: madada256 nerden bilion sende msj nosu 1 olan yalancılardanmısın katılıyorum heroyun çıkışında böyleleri çıkıyor ama arkadaşa iftira atmak istemem
volpinofc arkadaşlar siz cm5in çıkmasını beklerseniz geçmiş olsun.ben fm 2005te feneri seçtim keyif çatıyorum.seçim sizin.