safakkoclu abi modlar işe el atsa olay gerçekleşir de modalr galiba üşeni yo yada duymamamışlardır heralde.burdan modlara sesleniyorum BU İŞE EL ATIN
safakkoclu ama herkesin duyması lazım bu olayı öyle kararlaştıralım...[/Qbenim dediğim konuda bu işte öyle 5-6 kişi yetmez safakkoclu Orjinal Mesajı Yazan: snakeman Ama önce nerede olacağına karar verelim anadolu tarafındamı avrupa tarafındamı galiba herkes avrupa yakasında onun için avrupa yakasında toplanalım sakın yanlış anlamayın zaten ben anadolu yakasındayım abi şimdi buluşma yeri belirleyelim iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: safakkoclu ama herkesin duyması lazım bu olayı öyle kararlaştıralım...[/Qbenim dediğim konuda bu işte öyle 5-6 kişi yetmez Niye modlara bel bağLıyosun qi ...Organizasyonu Siz Yapın...Mod. ların hepsi IstanbuL da oturmuyo qi..Siz organizasyonu yaPın..KatıLan Katılır...ÖyLe gidersiniz... Kaurismaki Ali Sami yen önü bana göre en iyi yer ama bir de nereye gedeceğiz gezeceğiz eğleneceyiz... safakkoclu Orjinal Mesajı Yazan: uASerdar Ali Sami yen önü bana göre en iyi yer ama bir de nereye gedeceğiz gezeceğiz eğleneceyiz... alisamiye olabilir snakeman ewet olabilir darkknight yaaa gelin inönü stadına ,stadın çimlerindee yapalım bi cız bız oooooohhhh yaşamak warya diyelim Kaurismaki yaw İnönü de çim mi kaldı :D ... darkknight wallağa en son wardı ama son zamanlarda bilmiyom olimpiyata gidelim diyecemde gidene kadar akşam olur kadıköy desen onlarda bu kadar parayı cimrilikle topladı hayyatta açmazlar Hami(10) söküldü bütün çimleri yurt dışındamıydın sen « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa »
safakkoclu Orjinal Mesajı Yazan: snakeman Ama önce nerede olacağına karar verelim anadolu tarafındamı avrupa tarafındamı galiba herkes avrupa yakasında onun için avrupa yakasında toplanalım sakın yanlış anlamayın zaten ben anadolu yakasındayım abi şimdi buluşma yeri belirleyelim
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: safakkoclu ama herkesin duyması lazım bu olayı öyle kararlaştıralım...[/Qbenim dediğim konuda bu işte öyle 5-6 kişi yetmez Niye modlara bel bağLıyosun qi ...Organizasyonu Siz Yapın...Mod. ların hepsi IstanbuL da oturmuyo qi..Siz organizasyonu yaPın..KatıLan Katılır...ÖyLe gidersiniz... Kaurismaki Ali Sami yen önü bana göre en iyi yer ama bir de nereye gedeceğiz gezeceğiz eğleneceyiz... safakkoclu Orjinal Mesajı Yazan: uASerdar Ali Sami yen önü bana göre en iyi yer ama bir de nereye gedeceğiz gezeceğiz eğleneceyiz... alisamiye olabilir snakeman ewet olabilir darkknight yaaa gelin inönü stadına ,stadın çimlerindee yapalım bi cız bız oooooohhhh yaşamak warya diyelim Kaurismaki yaw İnönü de çim mi kaldı :D ... darkknight wallağa en son wardı ama son zamanlarda bilmiyom olimpiyata gidelim diyecemde gidene kadar akşam olur kadıköy desen onlarda bu kadar parayı cimrilikle topladı hayyatta açmazlar Hami(10) söküldü bütün çimleri yurt dışındamıydın sen « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa »
Kaurismaki Ali Sami yen önü bana göre en iyi yer ama bir de nereye gedeceğiz gezeceğiz eğleneceyiz...
safakkoclu Orjinal Mesajı Yazan: uASerdar Ali Sami yen önü bana göre en iyi yer ama bir de nereye gedeceğiz gezeceğiz eğleneceyiz... alisamiye olabilir
darkknight yaaa gelin inönü stadına ,stadın çimlerindee yapalım bi cız bız oooooohhhh yaşamak warya diyelim
darkknight wallağa en son wardı ama son zamanlarda bilmiyom olimpiyata gidelim diyecemde gidene kadar akşam olur kadıköy desen onlarda bu kadar parayı cimrilikle topladı hayyatta açmazlar