Kaurismaki Orjinal Mesajı Yazan: darkknight wallağa en son wardı ama son zamanlarda bilmiyom olimpiyata gidelim diyecemde gidene kadar akşam olur kadıköy desen onlarda bu kadar parayı cimrilikle topladı hayyatta açmazlar Olimpiyat sandığın kadar uzak değil ama biraz soğuktur orası soğuk...
Kaurismaki İstanbul un göbeği ne de olsa tamam orda buluşalım nereleri gezeceğiz bunu da kararlaştıralım...
ultrAtmaca olimpiyata gidersek gelirim...malumunuz havalar sıcak..orası şimdi püfür püfür esiyordur...ohh arka tafarta yakarız mangalımızı da :) bide büyük tekirdağ :) off...cızbız keyfi :)
zorbey arkadaşında dediği gibi mod lara bel bağlamayalım.Kendimizde halledebiliriz. Yalnız bu olay cumartesi olursa iyi olur. Alisamiyen benim için uyar. Anadoluda benden başka oturan arkadaş varmı??? Eğer anadoluda oturupta organizasyona katılmak isteyen ler kadıköy iskelesinin oraya gelebilirler. Ordan hepberaber karşıya geçeriz. herkeş yanına 20 milyondan az olmamak şartıyla mango alsırsa iyi olur. Karşıda gezinecek yer çok onu orda kararlaştırırız
Kaurismaki Anadolu YK da çok arkadaş olursa orda da bir buluşma noktası belirlersiniz Anadoludakiler tamam ...
safakkoclu Orjinal Mesajı Yazan: ultrAtmaca olimpiyata gidersek gelirim...malumunuz havalar sıcak..orası şimdi püfür püfür esiyordur...ohh arka tafarta yakarız mangalımızı da :) bide büyük tekirdağ :) off...cızbız keyfi :) zuhahhaahha
Venom olimpiyat'ı sallayın allahın dağında ne işimiz war??? hadi ya bi karar werelim. herkes tatile gitmeden halledelim şu olayı temmuz'un ikinci veya üçüncü cumartesi sanırım uygun bi tarih ama önce konuyu bi açığa kavuşturalım...
efshane en iyi buluşma yeri eminönündeki otobüs duraklarının olduğu yer. orda buluşuruz. 19.07.2004'te buluşup bi kutlamada yapabiliriz...
Burakreis Ben kesin gelirim Haluk birlikte çıkarız burdan ok ayrıca arkadaş herkez bir Icq da konussun cep tellerini alsın birbirlerininöyle kararlaştıralım bana göre enii yer bakırköy ama samiyen olsada gelirim dert değil.