darkknight ondada yer sorubn mangal falan bulmak zor hem kim getirecek üstelik et nereden kim getirecek zor iş ya
Kaurismaki organize olacağız kardeşim o diyecek böyle böyle o diyecek ben bunu getiriyorum o diyecek ben bunu aytarlıyorum . böyle işte...
Kaurismaki yaw bence bu konuları 2 kişinin konuşması burda chat ortamı yaratabilir bu neden le yanlış olabilir yanlış anşalılmamak için ben burda konulara başka arkadaşlar tarafından da istek olduğunda yazacağım...
iN-T-CoMe Beyler bence şimdilik bırakınn..:caglar söyledi heralde millet buluşuyo fLn die..arkadaşlıklar biraz daha ilerlesinn bence o zaman kendiliğinden oLur ... MeseLa ben nettee 100 e yakın adamla tanıŞmıŞımDır..Çoğuna kanka fLn derim..aMA taş çatlasa 10 yLa buluşMuŞuzDur...Çünqü bu tek tarafLı oLMaz..Bıraqın önce ark lıklarınız gelişsinn..Önce 3-4 kişi buluşursunuz snra 5-6 kişi snra Sıra SCn ye gelSin ....
caglar23 bencede ama millet birbirini yüz yüze görmek istiyor artık buna bende dahil...inşallah bu yaz aylarında görüşür istanbul tayfası,ankara tayfası.....
Venom ewet yaw ewde bütün yaz çekilmez ki..... hem zaten kaç ay oldu... çoğu kişi, üyelerin az çok nasıl biri olduğunu anlamıştır.... biraz da sima olarak nasıl biri olduğunu öğrensek fena mı olur..
safakkoclu Beyler GElicek adamları şimdiden beliryelim piknik olayından vazgeçelim çünkü organizyon yapan yok eğer modlar bu işe el atarsa olur. eğer omazssa biz toplanırız gezeeriz.Şimdi gelmek isteyen arkadaşlar not bıraksın tarihve mekan beliryelim OK?
HaLuK beyler istanbuldan bende talibim benim bi fikrim var bi tane admin yardımcı olsun gelecekler admine özelden mesaj atsın gelicem deyip gelmeyen olursa banlansın bu arada admin buluşma gününden 1 gün önce falan konu açıp gelenlerin listesini yazsın yani böyle bişey olursa uygun olur benim fikrimce :)
Venom ben kesin gelirim bi admin bu işe el atarsa iyi olur da öyle ban'lanma olayı filan olmasın.... dünya hali.. hastalığı war bin bir türlü belası var
Kaurismaki Orjinal Mesajı Yazan: safakkoclu Beyler GElicek adamları şimdiden beliryelim piknik olayından vazgeçelim çünkü organizyon yapan yok eğer modlar bu işe el atarsa olur. eğer omazssa biz toplanırız gezeeriz.Şimdi gelmek isteyen arkadaşlar not bıraksın tarihve mekan beliryelim OK? bence de piknik olayı na adminler el koymadan olmaz olmazsa taoplaanır gezeriz buluşma noktası Ali Sami Yen olsun bence...