safakkoclu Ya Beyler Bİz Nİye DÜŞÜnemdekİk Daha Önce Hep BÖylemİ Muhabbet Etcez:bİraz YÜzyÜze Muhabbet Edelİm .İstanbuldakİ ArkadaŞlar Toplanalim İstanbulun Altini ÜstÜne Getİrelİm.....haydİİ Beyler Zaten Yaz Geldİ
Kaurismaki vallahi benimde böyle bir olay aklımdan geçti bugün piknik olsun mod.lar da organizasyon yapsınlar...
safakkoclu SÜper Olur Varya Pİknİk Yapsak Herkes BİŞeyler Getİrİr Zİyafet Çekerİz Bİde Mangal Olayi Olsa Offf
safakkoclu Orjinal Mesajı Yazan: uASerdar ya da olmassa trusitk alanları gezeriz... topkapı filan yaparız öyle olursa
safakkoclu Orjinal Mesajı Yazan: iN-T-CoMe iStanBuL da oLursam bende size katılırım eğer olmassa sende sizin mekandan arkaaşlarla buıluşursunuz
safakkoclu Orjinal Mesajı Yazan: uASerdar mekan neresi olacak ki buluşma noktası?... valla ona ben karar vermim en iyisi Buna çoğunluk karar versin
safakkoclu Orjinal Mesajı Yazan: uASerdar o zaman Ali Sami Yen önü olsun... valla benim için farketmez bütün ist daki arkadaşların bu mesajını okumalarını bekleyelim çünkü şu anda ist daki bütün üyeler yok.ok?
caglar23 beyler valla çoğu forumu takip ediyorum millet bir sürü yerde toplanıyor bizim forumda hiç bir faaliyet yok..siz toplanın bende bir konu açıyım ankara tayfasından kaç kişi çıkacak????
Venom hadi millet heyecanlandım lan böyle piqniq filan en kısa zamanda buuşalım.... hadi bütün scn ciler... mekan farketmez benim için ne de olsa en az iki vasıtayla gelicem :(
Hami(10) buluşalım şöyle ormanda falan mangal yakalım püfür püfür essin rüzgar löp löp yiyelim etleri
Kaurismaki ama önemli diğer yerde piknik yeri ARnavutköy civarı bana göre harika fakat oraya nasıl ulaşçaz...