Hami(10) f-m seçicek adam başını kaldırmadan çalışmalısınız en azından bizim okulda ulan t-m yim hocalar geliyor arkadaşlar F-M ler deli gibi test çözüyor siz daha dersi dinlemiyorsunuz diyo bizde hocam bura T-M yok öyle diyoruz..
Hami(10) Orjinal Mesajı Yazan: Ricardo Beyler Dej@vu'dan; kredi 96..sagolsun geometri hocasi herkesi gecirdi beni birakti..yarin okula gidip dilekce verecem..aslinda sinava girmesemde olur..seneye geometriyi verirsem geciyom..ama ne olur ne olmaz..ben yinede haftaya sinava girecem..bu arada siteyi cok ozledim..ban yedik iste neyse hepinize selamlar.. bizim sınıftada 8 erkekten 7 sinin geometrisi 1 deli hoca bütün kızları geçirdi bize patladı
Hami(10) 5 alanlar tabiki kolay düz liselere gidiyorlar ulan bizim sınıfta matematiği 4 olan yok be hele geometrisi 3 olan yok
WaRCrafT EMINEM bi kere düz liseye gitmiyorki onunda hepsi 5 miş helal. benim; türk:5 sos:5 mat:4-5 fen:5 ing:5 gerisi hep 5 beyler bize karneyi cuma vereceklermiş alamadım o yüzden 7. sınıfım ama tahmini notlarım bu.
fanatikadnan Orjinal Mesajı Yazan: O.T ya nasıl becerıyosunuz 3-4 kısı okudum hepsı 5 dıyo bende hz ama tr-mat-fn 4 ing-alm 3 nası becerıosunuz anlamıyorum butun gun calısıyomusunuz napıosunuz bıde hangi liseye gidiosunuz?kolay bi lise heralde benim lise ANADOLU LİSESİ ben sadece sınaw akşamları çalışıorum gerisinde yatarım
safakkoclu Lise 2 tm Türk Dili ve Edebiyatı:3 Din:4 TArih:5 Milli G:5 Psikoloji:5 Türkiye Coğrafyası:3 Matematik:1 Geometri:2 Analitik Geometri:2 Genel TÜRk TArihi:4 REsim:4 Hızlı okuma:3 Turizm:4
Amorph Benim de Anadolu Lisesi.Hiçbi yazılıya çalışmadım ama ingilizcem iyidir.ilköğretimde falan da öyleydi.yani hiç çalışmam ama bütün yazılılar 90 civarı.
darkknight karnemi onunda aldım notlara bakmak akıl karı değil önemli olan y.s.o benim y.s.o 4.36 bana yeterde artar
fanatikadnan Orjinal Mesajı Yazan: Hami(10) kopya ile mi:) ALAKASI BİLE YOK! eger kopya çekseydim bütün sözlülerden de 100 almazdım:D üstelik yıllık odevde 100 :D Okulda iyi dinliyorum dersi ondan!
LINKINPARK Orjinal Mesajı Yazan: EMINEM Hazırlık hepsi beş. Hazırlık nedir ki? Hazırlık okuduğum yıl paso yattım... Hiç çalışmadığım hâlde hepsi 5di... :cool:
polattekstil **dİkkat: **bol Sifirli Bİr Karne KaybolmuŞtur Bulanlarin İnsanİyet Namina ÇÖpe Atmalari Rİca Olunur