Last_Blow Ewet beyler koskoca bir yıl daha geride kaldı...Karneler nasıl???Ben takdir aldım...Notlar gerçi sayısal loto gibi ama işte notlarım; Türkçe:5 Matematik:3 Fen Biligisi:2 Sosyal Bilgiler:4 Vatandaşlık:5 İngilizce:3 Din Kültürü ve Ahlak Biligisi:4 Resim İş:5 Müzik:4 :D Beden Eğitimi:5 İş Eğitimi:5 Bilgisayar:5
Spocket lise 1, yıl sonu: Fizik: 2 Matematik, Biyoloji, Coğrafya, İngilizce:3 Tarih, Kimya, Sağlık, Almanca: 4 Türk Dili ve Edebiyat, Müzik, Beden, Din: 5 İkinci dönem fizik 1 geldiği için teşekkür alamadım, ortalamam 3,63dü...
Hami(10) matematik:3 ingilizce:3 a.geometri:3 psikoloji:3 tarih:3 g.türk tarihi:3 edebi metinler:3 hepsi 3 bu ne lan böyle
Frostmourne lise 1 - yıl sonu notu Edebiyat 4 Din 5 Tarih 5 Coğrafya 4 Matematik 5 Biyoloji 4 Fizik 4 Kimya 4 Sağlık 4 Yabancı dil 5 Beden 5 Resim 3 :( Müzik 5
hellraiser lise1 yıl sonu bio3,fzk2,kim3,edb3,mat4,fra4,ing3,trh4,coğ3,bdn5,rsm5 din5 sağlık4 herhangi 1i bir not yüksek verse teşekkür alıyordum
m0K0k0 biyoloji:2 fizik:2 mat:1 sağlık:4 edebiyat:2 almanca:3 müzik:3 din:4 tarih:1 coğrafya:2 kimya:2 ing:2 beden :5 ORTALAMA YÜKSELTME SINAVLARINA KALDIM KREDİM 73 , 80 LE GEÇİLİYO BU CUMARTESİ MAT SINAVINA GİRCEM GEÇERİM İNŞALLAH
Vampire Bat Lise 1 Yıl Sonu Notu: Edebiyat:3 Din:3 Tarih:5 Coğrafya:1 Matematik:0 Biyoloji:2 Fizik:0 Kimya:1 İng:3 Beden:5 Turizm:4 Bilgisayar:3 ( bi sınava girmemiştim o yüzden :( ) Muhasebe:2 Ben ortalama yükseltme sınavına kaldım.kredim 82, 88 le geçiliyo... Geçemessem sınavı kalıyom..
erelfb lise 2 yıl sonu (Tic.Lisesi) Edebiyat:1 (Sorumlu) Din:4 Milli Güvenlik:5 Matematik:1 (Ortalama ile yırttık :D ) (sınava girmiycem) Ekonomi:3 Hukuk:3 Girişimcilik:5 İnsan İlişkileri:5 Bilgisayar:4 Daktilografi:5 Muhasebe:5 Kooperatifçilik:3 İşletme Bilg:2 İstatislik:2 Beden:5 :D Dilbilim:3 Yıl sonu ortalaması : 3.57---- Kredi:125 ---- Sonuç: Teşekkür gitti elden :) ---Sınava gircez
Wolf Heh. Ben karneyi 1 ay önce aldım. :D Teşekkürle geçtim. Bizde sizin bahsettiğiniz dersler yok ama. :)
Ricardo Beyler Dej@vu'dan; kredi 96..sagolsun geometri hocasi herkesi gecirdi beni birakti..yarin okula gidip dilekce verecem..aslinda sinava girmesemde olur..seneye geometriyi verirsem geciyom..ama ne olur ne olmaz..ben yinede haftaya sinava girecem..bu arada siteyi cok ozledim..ban yedik iste neyse hepinize selamlar..
Medya bu sene okuldan bır sey anlamadım.su an iki ders acıklandı.matemetık ve ingilizceyı cc ile gecmısım.
Psycho Lise 1'lere bir tavsiye eger sürekli calisan bir tip degilseniz Fen bölümüne gelmemeniz sizin yararınıza olacaktır