Spocket Orjinal Mesajı Yazan: polattekstil dİkkat: bol Sifirli Bİr Karne KaybolmuŞtur Bulanlarin İnsanİyet Namina ÇÖpe Atmalari Rİca Olunur :D çok iyi şu da çok iyiydi: Orjinal Mesajı Yazan: polattekstil reklamların en heyecanlı yerinde film koymalarına sinir oluyorum :D:D
darkknight zaten hayırlı olmayanlar bu siteye giremez onlar daha çok aileleri ile boks maçı yapıyolardır
Max_Troy lise 2 tm edebiyat:4 din:5 tarih:5 m.güvnlik:4 e.metinler:2 psikoloji:1(sorumlu) coğ:2 mat:2 geo:4 a.geo:3 gtta:2 i.ilişkileri:2 res:5 bed:5 ya kafayı yicem herkes evde yada dışarda rahat rahat dolaşırken ben sınava çalışıyom manyaklık
WaRCrafT Orjinal Mesajı Yazan: 'Niye bugün verildi sizinkiler?? işte bizim okulun gıcıklığı bizde bilmiyoruz
KalkVeSavas Fizik 1 mat 1 geo 1 analetik 1 e-metinler 1 ing 1 tarih 1 ilk dönem hiç zay1f1m yoktu.ama bu donem 6 tane geldi...gecen donemdende 2 tane var..hocalar degisince bole oluyo iste..
Kaurismaki ben o maksatta demedim bir arkadaş karnesi kötü olanlar girmez bu aralar demişti bende ondan dedim...