valla bende racona girecem artık one lan adam en iyi arkadaşım olcaq benim sevdiğiime asılacak ben öyle birini tanımıyorum abi:D
ayrıca geçen bi olay olmuştu imposibly bilir..
bugün geldi çocuk sen hala handeyi rahatsız ediyomuşun dedi(iftira:D)dittir git başımdan ben kimseyi rahatsız etmiyom dedi küfretti ve bana girdi herkesin önünde başladık kavgaya o bitane vuruyo ben ona dakkasında 10 tane vuruyom çocuun ağız burun daaıldıı benim sadece burnum kanadı ve biraz da şeyime tekme yedim(fazlaa diil ya 2-3 tane)ulan hala arıyoo ha neyse çoccuuu dövdüm bi güzel top ettim beden dersinde o kadar kişinin önünde işte millet camdan falan bakıyodu dersleri boştu demöinde anası aradı çocuun kolunu bide sağ bacaanıı alçıya almışlar bide boynuna da "boyunduruk:D"takmışlar yüzünü filan sarmışlar tenefüste sevgilisi geldi dittir ettim bana iftira miftira yalan malan atmayın lan bidaaaaa dedim kız ağlıyodu özürdiliyodu o özrünü al bi tarafına... yaama yap dedim postaladım
ben öyle iftiraya miftiraya gelemem abi zaten çocua girceqktim o girdi Allah'tan da o suçlu disipline falan gitmedik neysekki..