iN-T-CoMe DiyeLİm bi kızla çıkıosunuz...KıZI çok sevionuz kız da sizi seviyoo ama KıZ sizden çok 1 erkekle dolaşıyoo..O erkek de Sizin ii arkadaşıınızz...İŞthe fotolar fln buluonuzz onla çekilmiş.. Durum böle oluncaa naparsınız tepkiniz ne olurr :) ? YOrumlarınızı bekliyorummss (ehauah)
DJ €f€ Karisik ve cok sakat bir durum Allah böyle birseyi basima vermesin ama herhalde o yakan arkadasimi kenara ceker konusurdum. Oglum bak senin ciktigin kiz benlede cikiyo (ise bak o ne ya) diye. Ama saten ben benim arkadasimin benim ciktigim kizla ciktigini ögrendigim anda saten aninda bitiriimim isi. Saten baska birseyde mantikli gelmio bana
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: DJ f Karisik ve cok sakat bir durum Allah böyle birseyi basima vermesin ama herhalde o yakan arkadasimi kenara ceker konusurdum. Oglum bak senin ciktigin kiz benlede cikiyo (ise bak o ne ya) diye. Ama saten ben benim arkadasimin benim ciktigim kizla ciktigini ögrendigim anda saten aninda bitiriimim isi. Saten baska birseyde mantikli gelmio bana Ya tamam da kızı seviyosunn kızın da seni sevdiini biliosun ve kızla çıkıosunn..aMA Kızı arıosun işthe boş msn fln dio yokh o herif arıyoo dio işthe gidelim bi yerlereee kız dio tamam geliorum =) vb vb..
DJ €f€ Eyer cok seviyosam kizi birakamayacak kadar, o zaman gider o yakin arkadasima herseyi anlatirim ya cekil aradan diye. O da anlar durumu cekilir herhalde. Hayirdir böyle birsey basinami gedi?
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: DJ f Eyer cok seviyosam kizi birakamayacak kadar, o zaman gider o yakin arkadasima herseyi anlatirim ya cekil aradan diye. O da anlar durumu cekilir herhalde. Hayirdir böyle birsey basinami gedi? :) YAf yokh daa..Bende taksit taksit sölüorumm ama bu arkadaşıı arkadaşların aracılııla bi kaç keree uyardınN..adam tamam tamam dioo ama hala devam ediyoo..
DJ €f€ Orjinal Mesajı Yazan: Imposibly :) YAf yokh daa..Bende taksit taksit sölüorumm ama bu arkadaşıı arkadaşların aracılııla bi kaç keree uyardınN..adam tamam tamam dioo ama hala devam ediyoo.. Way sen senarist ol be kocum :) O zaman isler karisir iste, adam laftan anlamiyosa mecburen kaba kuvvet girecek araya tek cözüm o kaldi gibi geliyo bana
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: DJ f Way sen senarist ol be kocum :) O zaman isler karisir iste, adam laftan anlamiyosa mecburen kaba kuvvet girecek araya tek cözüm o kaldi gibi geliyo bana HEe yazar oLMaYII DÜŞÜnüyorumm ztn deee bu hadiseee gerçekk...AKLın yoLu da birr ztn bende öle düşünüorumm da dedimM btn bu anlattıklarıma karşııı barış yanlısı olan birii olabilir mi :P
DJ €f€ Bu anlattiklarina karsi kaba kuvvet kulanmayacak adamin ben aklindan ve erkekliginden suphe ederim ;)
fanatikadnan Orjinal Mesajı Yazan: DJ f Bu anlattiklarina karsi kaba kuvvet kulanmayacak adamin ben aklindan ve erkekliginden suphe ederim ;) yada PAZULARINDAN :D ama en iyisi kavga etme git döv :D
Frostmourne Orjinal Mesajı Yazan: fanatikadnan yada PAZULARINDAN :D ama en iyisi kavga etme git döv :D ewt kavga etmeden dövüşün :)
CanArya arkadaşıma sorarım benim çıktığım kızla çıkıyosun diye ilk önce eğer arkadaşım o kızın benlede çıktığını bilmiyosa o zaman arkadaşıma bişey diyemem.Sorun kızdadır.Eğer arkadaşım bilerek çıkyosa o kızla alırım satırı çat çut kafayı dağıtırım çocuun sonra parçalarını ayırır fotorafını çeker rotten a gönderirim. yazının sonunda biraz sapıttık ama kusura bakmayın :)
Apili böle bişey benim başıma geldi en önce yapacaanız şey karşınızdaki haklı da haksız da olsa onu dinlemek olsun..herşeyden önce olaylara sadece kendi bakış açınızla bakmayın onun ve diğerlerinin tarafından da geniş bir açıyla bakın...;)
fanatikadnan Orjinal Mesajı Yazan: Apili böle bişey benim başıma geldi en önce yapacaanız şey karşınızdaki haklı da haksız da olsa onu dinlemek olsun..herşeyden önce olaylara sadece kendi bakış açınızla bakmayın onun ve diğerlerinin tarafından da geniş bir açıyla bakın...;) geniş bir açıyla bakın ve sonrada çocuğu bu geniş açıyla dinledikten sonra 180 dereceye tamamlayın :D:D:D
fanatikadnan Orjinal Mesajı Yazan: Kuty Kafasını keser, koltuğunun altına koyar ve annesinin yanına yollarım. O çok yakın arkadaşım dediğin adam bu kadar yakın arkadaşın olsa zaten o tarz bi hareket yapmaz, yalan mı. Çok racona ters yapanlar var, allah delikanlılara sabır versin... :mad: baba bu RACON dediğin ne oluo? :D Bu arada: AMİNN
KalkVeSavas çok üzülürüm..o kdr sinirlenirim ki (hani kızı çok seviyorum ya) arkadaşımı döverim.. kaçış yok...medeniyet bi yanda kalmıştır o anda,bahsi geçmez,çünkü aşk herşeyi affeder,mahfeder..