iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: Apili tamam valla anlattııım gibi eğer bi arkadaşım yamuk yaparsa döverim uğur abinin dedii gibi:D ayrıca uğur abi(imposibly) abicim sen cumartesi sabahı burda olursun galiba gel bizim eve ben sabah 7 de falan kalkıyom gel bizim eve sana saaat 12 ye kadar sivası gezdiriim ne zaman istersen ondannsonrada dersaneye gidip kıza açılmama yardım et istediin kadar bizim evde kalabilirsin.. YOk kardeşş 1 uğrayıpp 2 tokatlayıpp gidiceZzz...BiZim iŞ AceLe...
iN-T-CoMe 2-)hadi eminsin arkadaşcağzına durumu sölersin anlamazsa 1-2 sert sölersin yine olmadı olay bam güme gider.Ama ben derim ki kız adama yavşıyosa vur tekmeyi gitsin. (böyle sevgili olmaz) 3-)şunuda unutma hiç bi kız için bir erkek dost değişilmez adı üstünde "kız" bu yani o arkadaşın sana böyle yamuk yapıyosa ondanda dost olmaz. ettiğimiz sözlerde kusur ihsan eylemişsek affola :D Yokh Estafurullah...
DJ €f€ Orjinal Mesajı Yazan: Apili tamam valla anlattııım gibi eğer bi arkadaşım yamuk yaparsa döverim uğur abinin dedii gibi:D ayrıca uğur abi(imposibly) abicim sen cumartesi sabahı burda olursun galiba gel bizim eve ben sabah 7 de falan kalkıyom gel bizim eve sana saaat 12 ye kadar sivası gezdiriim ne zaman istersen ondannsonrada dersaneye gidip kıza açılmama yardım et istediin kadar bizim evde kalabilirsin.. Apilli kardes bizim sivasda gezecek nere varki bi cifte minaremiz birde kalemiz var :D