Peku kac senedir ugrasiyon Digimax?
Ben 2,5 - 3 yildir bu sporun icindeyim, yas 20, kilo 76
Bench press:
1. set 60K * 10
2. set 80K * 10
3. set 100K *8
4. set 120K *5
Aslinda omuzda daha iyiyim, daha iyi olmamin nedeni son 5-6 aydir omuza daha agir calismamdan kaynaklaniyor.
Omuz press ( bu arada favori antremanim)
1. set 40K * 10
2. set 60K * 10
3. set 80K * 8
4. set 100K *5
Bu spora basladigimdan berli kullandigim maddeler (hic illegal matte, kullanmadim hepsi legal, yani saliga zararli olmayan maddeler)
Super mass gainer - Universal - Ilk basladigim zamanlar kullanistim, Bu toz halinde sütle karistirilip iciliyor. bu bana yaklasik 7-8 kilo almami sagladi, super birsey, proteini bol, icinde gereken her madde var.
Amino 3000 - SportsLab - Kaslarin gereken beslenmeye gôre bilmesi icin gereken en önemli madde. Olmasa olmazlardan. Vücut bunu yemeklerdende alabiliyor , ama daha iyi gelisim icin alinmasi gerekir.
Creatine Zell-Tech - All Stars - Creatine i ilk kez kullanan biri , performansinin ne derecede arttigini görünce sasirmasi normaldir ;) . Dayanikliligi arttirir, ve size daha fazla güc verir. Kiloda almaniza yardimci olur. 1 ay icinde 3-4 kilo almaniz mümkün
Ve geldik en can alici noktaya, son zamanlarin en cok konusulan bulusuna.
BSN, Nitrix, iste bu
muhtesem birsey, Nitrixi , creatine ve amino acidlerle bir aldiktan 1 ay sonra sizi görenler inanamiyacak. Tabi bunlarin yaninda iyi beslenme ve iyi antremani unutmamali.
Nitrix söyle calisir
1.hafta: vücütaki kaslara Nitrix depolanir
2.hafta: Artik, Nitrix baslamaya hazir hale gelmistir
3.hafta: Dayaniklilik artmis ve daha önemlisi gücünüz cogalmistir
4.hafta: Vücüdünüzdaki deyisiklikleri etrafinizdakiler görecek ve sizin kesin birsey kullandiginizi düsünecektir. Artik tam bir makina gibi antreman yapiyor olacaksiniz.
Bu yazdiklarimi bi zat ben kendim denedim ve öyle yazdim.
Bu maddelerin kesinlikle bir zarari yoktur, bunlar anabolican madde deyildir. Yani güvenle kullanabilirsiniz.
vücüt gelistirme ile daha fazla bilgi icin
www.vucutgelistirme.net
reklam deyil, sadece heveslilerine yardim