Maçlar çok iyi kupayı alacağına eminim abi Lig Kupası'nı kafaya takma bence önemli olan Portekiz Ligi :)
Kupayı almak için elimizden geleni yapacaz. Ligde şampiyonluk yolunda çok büyük yara aldık, kalan haftalarda şampiyonluk için pek optimist değilim açıkçası.
Şanssız geçen bir sezonda umarım Ligi Şampiyon tamamlarsın :)
Umarım, ancak Porto maçından sonra artık çok zor gibi.
Abi şans biraz senden yana olsaydı o puan farkı en az 8-9 olur, avrupada da yoluna devam ediyor olurdu. Gerçekten maçlar esnasında türlü türlü şanssızlıklar gelmiş başına , sakatlıkları hiç saymıyorum onlar başına olmuş . Buna rağmen Sporting için başarılı bir sezon geçiriyorsun. Çifte şampiyonluk ile sezonu tamamlayacağına inanıyorum :)
Evet durumumuza tercüman olmuşsun gerçekten. Ancak çifte kupa için şansımız epey azaldı. En kötü 1 kupa ile sezonu tamamlamak istiyorum.
Kalan 5 maçı minimum puan kaybıyla atlatıp şampiyon olmanı umuyorum :) lig kupasını önemsememişsin ama takım yinede iyi mücadele etmiş
İki takımında yedeklerle çıktığı bir maçtı. Uzun süre önde götürdük ama avantajımızı koruyamadık ve penaltılarda da şans rakipten yana oldu malesef. Asıl kupanın rövanşında Porto'yu devirdik belki ama ligde üzülen taraf yine biz olduk.
sporting lizbon secimin icin öncelikle tebrik ediyorum..porto ve benficanin hem ligi hem avrupayi domine ettigi ligde eski günlerinden uzak olan takimi yeniden canlandiriyorsun..mario jardelli kadrosundan sonra iyice dibe vurdular..
bu yil sampiyon olacagindam eminim..ilk sezonun icin sporting lizbonun gruplardan cikmasi bile basari idi...
Gerçekten yıllardır ne ligde ne de Avrupa'da adını duyuramayan bir ekibi aldım. Porto ve Benfica gibi bu konuda fazlasıyla başarılı olmuş iki ekip, hatta Braga'yı da buna katarsak bu üç ekip karşısında işimin zor olduğunu biliyorum fakat elimden geleni yapacam takımı eski günlerine döndürmek için. Şimdilik gözüken en azından 1 sezona daha ihtiyacım olduğu.
evet can avrupadan elendık kıytırık kupadan elendık lig elımızde ve seneye ŞL deyiz varmı şimdiden transfer hedeflerin
Ligde ipleri elimizden kaçırdık malesef abi. Seneye ŞL'de olacağımız garanti bu yüzden de haliyle transfere ihtiyacımız olacak. Şimdilik savunmaya 1 tane takviye var. Ön protokol yaptık, sezon sonunda açıklarım :)
---

Taça de Portugal Yarı Final Rövanş Maçı

2-0'ın bile final için yetmeyeceği bu maça çıkarken pek umudum yoktu açıkçası. Takıma erken gol veya goller lazımdı, bunun için de normal 4-3-3'ümden ödün verip çift forvetle maça başladım. İstediğimiz erken golü bulamasak da devrenin sonlarına doğru gelen gol "acaba" dedirtti. 2. yarıya sağ kanada genç Bruma'yı alarak başladım ve açıkçası Montoya ile beraber otobana çevirdiler orayı. Bruma'nın asistiyle 2. golü de bularak maçın içine resmen girdik. Fakat yine de Porto'nun golü bulmasına engel olamadık. Golü yedikten sonra artık tüm riskleri aldım. Rakibin kaçırdığı net pozisyonun kontrasında Capel ile golü bularak turu dengeledik. Hemen akabininde oyunu soğutma çabalarıma rağmen momentumu arkasına alan takım bir gol daha bularak müthiş bir zafere imza attı. Kendi sahamızda 3-1 kaybettiğimiz ilk maçın rövanşını alarak finale yükseldik.
Finalde rakibimiz beklendiği gibi Maritimo'yu eleyen Benfica oldu.

Liga ZON Sagres 26. Hafta

Deplasmanda oynayacağımız ve şampiyonluğun düğümünü çözecek Porto derbisi öncesinde puan kaybına tahammülümüz yoktu. Bunun farkında olan oyuncular müthiş bir ilk yarı oynadıla ve ardından rölanti bir futbol ile maçı kazanmayı bildiler.

Liga ZON Sagres 27. Hafta

Kısa bir süre öncesinde bu sahada farklı mağlup ettiğimiz rakibimize karşı aynı performansı lgide gösteremedik. Beraberliğin bile bize yeteceği bir ortam varken bu avantajımızı kullanamadık ve seyircisiyle bütünleşen Porto şampiyonluk yolunda bu galibiyetle beraber ipleri eline aldı.

Liga ZON Sagres 28. Hafta

Maç öncesinde Porto'dan beklendiğimiz puan kaybı gelmedi ancak biz kendi işimize baktık ve kazandık.

Bruma sezonu kapattı. Artık onu bu sezon daha fazla zorlamaya gerek görmedim.

Ricky ise sezon sonuna kadar iğneyle oynayacak.
Liga ZON Sagres 28. Hafta Puan Durumu

Porto'nun kalan maçları

Kalan maçlarımız