Evet ilk sezonda şampiyon olamadık belki ancak son ana kadar da yarıştan kopmadık. Elimdeki imkanlarla maksimuma yakın bir derece yaptığımı düşünüyorum. Avrupa'da daha ileri gidebilirdik belki ama olmadı.
---
TRANSFERLER
Jores Okore

Genç oyuncuyu sezon bitmeden kadromuza katmıştık aslında ama sezon sonunda aramıza katıldı. Kendisinden çok şey biliyoruz ve yaşı genç olmasına karşın direkt oynayacak.

Simon Kjaer

Küme düşen Newcastle'dan Kjaer gibi bir ismi sudan ucuza aldık adeta. Kafamdaki savunma göbeği gerçekleşmiş oldu böylece. İki Danimarkalıyla o bölgeyi oluşturdum.

Leroy Fer

Twente ile günler süren pazarlıkların ardından yine sistemim için çok önemli olan 2 yönlü bir orta saha oyuncusunu biraz pahalıya da olsa kadromuza kattık.

Christopher Drazan

Sol kanattaki sıkıntıyı da yine genç bir isimle çözmek istedim. Adaylar arasında belki başı çekmiyordu ancak aldığıma kesinlikle pişman olmayacağımı düşünüyorum.

Jose Gonçalves

Stoper bölgesidne alternatifleri çoğaltmak adına tercihimizi Gonçalves'den yana kullandık. Portekizli olması ve sol bekte de oynayabilmesi bizim adımıza önemli.

Yannick N'Djeng

Geçtiğimiz sezon başımızı oldukça yakan forvetteki alternatifsizliği de bu transferle beraber aştık. Artık Ricky'nin arkasında formayı zorlayacak bir isim olacak.

GİDENLER

Kısaca özet geçmek gerekirse; yeni sezonda takımda şans bulması zor olan oyuncuları gönderdik. Kafamdaki savunmanın bir parçası olmayan Carriço'yu iyi bir meblaya sattık. Kirada olan Andre Santos'un takıma dönmesiyle beraber de hem transfer için kasamıza para girmesi, hem de oyun sistemime pek uymayan yapısı nedeniyle Gelson Fernandes de takımdan ayrılan bir başka isim oldu. Geçtiğimiz sezon yaşadıkları sakatlıklardan oldukça etkilenen ve yaşları da ilerlemiş olan Pranjic ile Izmailov'a da teşekkür ederek yollarımızı ayırdık. Satamadığımız oyuncuları ise pilot takımlarımıza kiralık olarak verdik.
GENEL GÖRÜNÜM

DİZİLİŞ