Gayet güzel gidiyorsun, zor bi fikstür gelmiş ama ilk 3 maçı evde oynaman büyük avantaj.
Q7 de hayırlı olsun şimdiden :)
Quaresma yalan olacak gibi, yıllık 3 milyon istiyor :)
Ligde gümbür gümbür gitmeye devam :) Fikstür zor denk gelmiş iyi bir rotasyonla bu dönemin iyi geçeceğini düşünüyorum. şimdiden başarılar :)
Dediğin gibi olmadı malesef. Resmen gaziye döndük bu maçlar sonunda :)
Gerçekten çok zor bir fikstür var karşında abi. En az kayıp ile bu 5 maçıda tamamlarsın inşallah. Avrupada yoluna devam edeceğine inaniyorum ve büyük heyecanla bir sonraki güncellemeyi bekliyorum :)
Sağolasın abicim. Ligde fark kapandı, kupada iş mucizelere kaldı artık Avrupa'da hiç değilse bir tur daha ilerlememiz lazım :)
Ligde ve kupada gayet güzel ilerliyorsun Can. Önünde seninde dediğin gibi çok zorlu bir fikstür var. Umarım en az kayıpla atlatırsın :)
Neredeyse atlatacabileceğimiz en kötü şekilde atlattık Erkin.
---

Taça de Portugal Yarı Final İlk Maç

Söylenecek pek bir şey yok. Takım olarak çok kötü bir günümüze denk geldi. Rövanşta deplasmanda 2 farklı kazanmamız gerekecek finale çıkabilmek için.

Liga ZON Sagres 18. Hafta

Ligin en iyi deplasman takımı bizden de istediğini aldı. 90 dakika oyunu düşük tempoda sürdürüp soğuttular. Biz de pek varlık gösteremedik açıkçası.

Bu kritik dönemde Izmailov'u da kaybettik. Rus futbolcumuz 5 hafta sahalardan uzak kalacak.

UEFA Avrupa Ligi 1. Tur İlk Maç

Son 20 dakikaya kadar sahada her istediğini uygulayan ve gerçekten çok sağlam bir Newcastle vardı. Ancak Diego Capel son bölümde meşhur patlamalarından birini yaptı ve bir gol bir asist ile rövanş öncesi avantajı takıma getirdi.

Liga ZON Sagres 19. Hafta

Newcastle maçının faturası bu maçta çıktı. Ufak çaplı bir rotasyon yapmama rağmen özellikle 2. yarıdan sonra takımın yürüyecek hali kalmadı. Bunu görüp stoperlerimden Xandao'yu forvet olarak oyuna alıp uzun oynadım ancak o da kurtarmadı.
Liga ZON Sagres 19. Hafta Puan Durumu