Abi maçlar iyi gidiyor gruptan çıkacağına eminim başarılar :).
Sağolasın abicim ancak artık işimiz çok çok daha zor gruptan çıkma konusunda.
uefa da gladbach maçını kazandığında guruptan çıkmayı garantilersin bence lige bir şey soylemıyorum şampiyon belli ikinci kım olacak bakalım :))
Keşke dediğin kadar kolay olsa be abi lig. Gladbach karşısında zaten fırsatı teptik ama lig için de pek iyimser değilim ben. Özellikle son sakatlıklar bir hayli yıprattı takımı.
Hoş bulduk Can , ligde beklendiği üzere bir problem yaşamamışsın fakat avrupa ligi pek iç açıcı değil şimdilik . Son iki maçını kazanıp çıkmanı bekliyorum . Gruptaki rakiplerin senden iyi olmayan takımlar ve kalan maçlarında bir problem yaşayacağını düşünmüyorum .
Seri başı olarak katıldığımız kura çekiminde Celtic ve Gladbach gibi iki ciddi rakibin gelmesi de şanssızlık oldu açıkçası. Tabi yine çıkabilecek gücümüz var ama sert bir grup oldu açıkçası.
Sanırım bu seri epey zorluyor seni :) Ligde gidişatın iyi ama Avrupa liginde Gladbach maçı çok kritik. Beraberlik bile kurtarmayacaktır o maçta.
Berabere kaldık bakalım az da olsa şansımız var hala ama Celtic bize karşı deplasmanda oynadığı ciddiyetle Gladbach'a karşı da oynar mı o büyük muamma :)
Gladbach maçına bakar her şey Avrupa'da. İçeride bir galibiyet alacağından eminim Can.
Bence takım oturdu sadece rotasyonda sorun var sanırım. Pek çok kulvarda yarışırken sıkıntı oluyor. Sakatlıklar ve form düşüklükleri gibi. Pranjic kötü olmuş ayrıca hakkaten :
Rotasyon konusunda aslında yedekler de iyi oyuncular ama çoğunun pişmesi lazım. Gelecek sezon hepsinden çok daha iyi verim alacağımı düşünüyorum, bu sezon onlar adına önemli bir tecrübe hem lig hem Avrupa'da.
Öncelikle kolay gelsin,iyi bir tercih yapmışsın.Avrupa Ligi'nde henüz birşey bitmiş değil takımı Gladbach maçına göre ayarlarsan halledersin ki ilk yılında bulunduğun konum bile yeterli olmalı.Birkaç transfer hamlesiyle ligde şampiyonluğu bırakmazsın.
Ben de senin gibi düşünüyorum Çağatay. Avrupa'da devam etmesem, ligi de gelecek sezon ŞL'ye katılacak bir pozisyonda bitirsem yeterli olacak şahsım adına.
---

Taça de Portugal 4. Tur

Rotasyona gittiğimiz maçta Boulahrouz'un 2. yarıda gördüğü kırmızı kart sonrasında sıkıntı yaşasak da skoru korumayı bildik ve kupada 5. tura yükseldik.

Gladbach öncesi şok!

UEFA Avrupa Ligi D grubunda B.M. Gladbach ile kritik bir sınava çıkmaya hazırlanan Sporting, genç golcüsü Ricky van Wolfswinkel'den gelen haber ile sarsıldı. Hollandalı forvetin bugün yapılan idmanı tamamlayamadığı ve bileğinde oluşan sorun nedeniyle yaklaşık 3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Portekiz temsilcisinde Anderson ve Pranjic'in de sakatlıkları devam ederken teknik direktör Luis Figo kadro kurmakta bir hayli sıkıntı yaşıyor. Ricky van Wolfswinkel'in yokluğunda forvette Şilili Diego Rubio'nun görev alması bekleniyor.
UEFA Avrupa Ligi D Grubu

Grupta belki de kader maçımızda seyricimizin desteğini arkamıza alarak müthiş bir oyun ortaya koyduk. 90 dakika rakip yarı alanda oynadığımız karşılaşmada bulduğumuz pozisyonları değerlendiremeyince sahadan golsüz beraberlikel ayrıldık.

İstediğimiz sonucu alamayıp UEFA'da tur şansımızın çok büyük ölçüde azalmasına karşın seyircimiz, takımın gösterdiği mücadelenin hakkını maç sonrasında alkışlayarak teslim ederek takıma moral verdi.

Artık liderliği garantileyen Celtic'in Gladbach deplasmanından puan almasını beklemek durumundayız. Biz de iddiası kalmayan Molde ile deplasman oynayacaz.

Liga ZON Sagres 10. Hafta

Rakibin tek şutu gol oldu belki ama biz de sahaya futbol adına bir şey koyamadık. Gladbach maçının yorgunluğu bir hayli etkiledi takımı ve maçın hakkı da beraberlikti açıkçası. Rotasyon yapmam gereken bir maçtı.

Liga ZON Sagres 11. Hafta

Bu kez Pacos'a karşı kadroda rotasyona gittik. Son yarım saatinde ecel terleri döktüğümüz karşılaşmada yavaş yavaş form tutmaya başlayan Diego Capel son sözü söyledi ve takıma nefes aldırdı.

Taça de Portugal 5. Tur

UEFA'daki Molde deplasmanı ve hemen akabininde ligde oynayacağımız Porto maçını düşünerek tamamı yedeklerden oluşan bir 11'i sahaya sürdüm. Sahaya çıkanlar güvenimi boşa çıkarmadı ve rahat bir galibiyete imza attık. Özellikle hücuma dönük genç oyuncuların gösterdiği performans ve attığı goller beni bir hayli memnun etti.