Emeği geçen herkese teşekkürler :)
#1- ATMA SORUNU
Oyunda atma filan yok arkadaşlar. Sorun sizden kaynaklanıyor büyük ihtimalle. Oyuna daha önce bir yama eklediyseniz bu yüzden atabilir. Sorun yaşayanlar temiz kurulum yapsın.
#2- KASMA PROBLEMİ
Oyunu cracklemeyin. Sadece bunu kurun. Kasma problemi bu yüzden oluyor.
Oyunun kendisinden kaynaklı bazı kasmalar olabilir. Ani dönüşlerde veya pas atacağınız zaman kasılıp sizi sinir edebilir. Bende de bazen oluyor çünkü. Ama dediğim gibi crack yapmadan bunu kurarsanız minimuma inecektir bu.
#3- ORİJİNAL OYUNUMU BOZAR MI?
Orijinal oyununuzda kurarsanız online oynayamazsınız.
menejerlik yapıyorum 2014e gelince bi sezon bos geciyor sonraki sezonda bal gini oyundan atıyorr
#4- ÖNCEKİ KARİYERLERİM BOZULUR MU?
Önceden kariyeriniz varsa onu unutun artık.
#5- GÖRÜNÜM SORUNLARI
Görüntü sorunları ekran kartınızla alakalıdır. NVidia için söylüyorum. 2x 4x 8x vs olan kısmı yükselttiğinizde böyle bir sorun kalmaz. Sorununuz varsa biraz ayar yapmanız lazım yani.
#7- TÜRKÇE YAMA
Türkçe yamada eksikler var ve tamamıyla bitmesi imkansız gibi bir şey. Belki forumda makalelerin olduğu kısımları yayınlarız vakti olan google translate kullanmadan çeviri yapabilenler yardımcı olur ve hızlı bir şekilde bitirmeye çalışırız. Herkesin çevirisine güvenmediğim için kimseye vermedim. Benim a dediğime başkası z diyebiliyor çünkü. Yorum farkı yüzünden kafa karışıklığı olması muhtemel. Sadece diğer admin arkadaşımız 03GS1905'den yardım aldım biraz. Makaleleri foruma açma fikri de ondan geldi. Açıkcası ben buna karşıydım bahsettiğim yorum farklarından dolayı. Ancak çevirileri tekrar bu şekilde gözden geçirmek belki daha kolay olabilir. Çeviri yapan arkadaşlar Türkçe karakter(klavye) kullanmalı ve dile hakim olmalı. Geleceğim yerine gelcem diye çevirirse işi uzatırız.
NOT:
Son olarak MateJa ve benim çok fazla zamanım olmayacak. Bu yamada belki de son işlerimizdi bu. Keyfini çıkarın. İyi oyunlar :)