Öncelikle ellerinize sağlık, muazzam bir yama olmuş. Açıkcası çok beğendim ve Galatasaray ile yeni bir kariyer açtım. Kariyerde göze çarpan herhangi bir eksiklik, absürt eksik gibi bir durum söz konusu değil. Büyük emekler sarfedilmiş, büyük çabalar ortaya konulmuş. Emeği geçen tüm ekibe can-ı gönülden teşekkür etmek gerekiyor. Bu işi karşılıksız yaptığınız gerçeğini de bir kenara koyarak, hepinizi tebrik ediyorum.
Yerli oyuncular özelinde bir takım iyileştirilmeler yapılabilir miydi ve takımlara yabancı kısıtlaması getirilme gibi bir durum söz konusu mu diye sormak istiyorum. Keza bu tür konulara dikkat eden, oyunu olabildiğince orjinal kurallar ve kıstaslar doğrultusunda oynamaya çalışan birisi olarak sorumu mazur görün.
Ayrıca ek olarak belirteyim. Yükledikten sonra oyunu açtım, kariyere başladım. Sezon sonunda play-off turunda 3.maça geldiğimizde bir oyundan atma söz konusu gerçekleşti, şimdi oyuna yeniden başlıyorum. Tekrarı halinde neler yapmam gerektiği konusunda yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı?