lested kendin yapacaksın tezahüratları bende şuanda Beşiktaş'ın tezahüratları var memnunum ancak Gökhan ve Sezai abi youtube converter ile indirmiştim bu tezahüratları youtube'de dinlerken yüksek ses olsada oyunda düşüyor bu ses kalitesini arttırmanın bir yolu var mı?
ve son olarakta Beşiktaş ile oynadığımın farkına vardım sonunda harika :)
Hocam ben çalma listesini filan oluşturuyorumda gözükmüyor ya varsayılan var bir tek biyere mi atmam lazım benim çalma listesini acaba?
Yapman gerekenler:
1-Windows Media Playeri açıyorsun
2-Seçmiş olduğun Şarkıları hepsini seçip Media Playerin sağ tarafında bulunan Parça listesi bölümüne atıyorsun.
3-Müziklerin otomatikman çalmaya başlayacaktır. Listenin üzerinde Listeyi kaydet var
Oradan listeyi kaydediyorsun.
4-Listeyi kaydederken farklı kaydetme nereye kaydediyorsa oraya kaydet.Aksi taktirde oyunda çıkmıyor..
Kaydettiği yer ise Kitaplıklar içerisinde ki Müzik klasörü içerisine çalma listeleri diye bir klasör oluşturup onun içerisine kaydediyor.
Not Daha önce winamp ve başka playerler ile denedim her defasında sorun oluştu... bu çözüm etkili ve kalıcıdır bu yöntemle Taraftarda ekleyebiliyorsunuz..
Herkese iyi oyunlar...
Hocam eyvallah güzel anlatmışsında benimde çalma listem otomatik oluştu zaten belgelerim müziğim çalma listelerim diye ellemedim oraya kurdum buraya kadar sorun yok.Sonra oyuna girdim ayarladım işte çıkış müziği gol sonrası tezahürat vs seçtim EsEsle giriyorum maçtan önce arenada topla oynadığımız zaman çalıyor maça başlayınca hiçbirşey olmuyor başlama müziğide girmiyor sıkıntı bu :(
Ben o kadar kurcalamadım vallaha bir sorun var mı yok mu bilmiyorum. Ben sadece menü müziklerini değiştirdim sorunsuz oldugu için anlattım dediğin gibi tezahürat, maça giriş, gol sonrası müzikleri ile oynama yapmadım. dosyaların mp3 olmasına ve hepsinin bitrate değerinin sabit olmasına özen göster ayrıca, parça isimlerin de ve çalma listesi kaydederken Türkçe karakter olmamasına özen göster bakalım düzelme olacak mı ?