Yamayı yapanlara bir çift lafım var ;
-hepiniz delisiniz-
Delisiniz çünkü gidip EA Sports'ta calısıp binlerce dolar kazanıp guzel kızlarla vakit gecirmek varken vaktinizi internette harcıyorsunuz. O acıdan kimse deli olmadıgınızı inkar edemez (degil mi ?)
Yamaya geliyorum ;
abi hayatımda bu kadar muthis bir yama gormedim utanmasam orijinal oyunla beraber gelen hede'den 100 kat iyi diyecegim. forma desen forma (yemin ediyorum renkler falan blur ayarı orijinal oyundaki formalardan daha iyi), ayrıntı desen ayrıntı, oyuncu yuzleri desen oyuncu yuzleri, stat desen hepsi full ayarlı, oyuncu gucleri desen bizzat edit yapamaya gerek gormedigim kadar iyi olmus.
dehset oglu dehset, orijinal FIFA12'den daha iyi is yapmıssınız, OHA diyorum yani OHA.
yanlız, Galatasaray kariyerimde 3. sezona geldim bir kac oyundan atma hatası oldu, bazı skorbord hataları (2-3 falan diye maca baslıyor bazen bazende alakasız skorbordlar cıkıyor), sezon atmalar, bazı oyuncularla serbest atıs kullandıgında bozulma/cokme, oyuncu/kontrat sorunları, bos gecen fiksturler falan oluyor.. bikac mini hata daha var vs.vs.vs.. bunları bildirmek istedim cunku bir sonraki surum'de %100 kusursuz bir yama olsun diye.
sonuc olarak ;
ne kadar tebrik etsek az, inanılmaz bir is cıkartmıssınız daha nedesem bilemedim yine diyorum -OHA-