Dünden beri oturup CMden cok seyi degistirdim.Bir gün sürdü ama degdi gercekten.Süper Ligdeki oyuncularin güclerini degistirdim ve kücük hatalari yok ettim.
- Veli Kavlak,Necip Uysal,Emre Colak,H.Bienvenu ... ve tüm diger SÜPER LIG futbolcularin gücleri biraz degistirildi.
- Kücük hatalari da yok ettim.Culio simdi sol ayak,Glowacki sag ayak ve Alanzinho da sol ayak.
- Bazi gücler cok sacma olmus onun icin oyuncularin dayanikliklarini(stamina) degistirdim ve bazi iyi orta yapan oyuncularin orta yapma kalitesi cok düsük diye yükselttim.Yine Culio misalini vereyim: Ben sahsen Fenerbahceliyim ama Culio Ordusporda sahane orta yapiyor.Yamada sadece 69 verilmis orta gücüne.Onun icin orta gücünü yükselttim ve neredeyse her SÜPER LIG takimlarinin oyuncularini bana göre gercege yansiyan gücler verdim.
- Burdaki tüm mesajlari okumaya calistim ve Olcan Adin ile serbest vurus yapmak istediginizde oyundan atiliyorsunuz diye CMden Olcanin FRIKIK kullanimini normal yaptim ve artik problem olmayacaktir.
Ayni sekilde TÜM BANK ASYA LIGI OYUNCULARIN FRIKIK KULLANIMINI NORMAL YAPTIM SIZI OYUNDAN ATMASIN DIYE. ;)
- Play-Off sisteminde oyundan atilma problemi oluyormus diye artik normal LIG SISTEMI ile oynayacagim bu problem cözülene kadar.
- FIFA 12 orijinal versiyonunda CIMden memnun degilim diye CIM YAMASI ile birlikte kurdum.
Evet arkadaslar.
BENIM ICIN 100% SÜPER BIR YAMA OLDU SIMDI!! :)