evet öylede denedim olmadı
Sorunun halledilmiş olmasına sevindim.... iyi oyunlar herkese...
harbiden salaksın sen olmadı diyorum abuzer
Mesajı yanlış algılamış olabilirim. "Öyle de denedim olmadı" cümlesini okurken "olmadı" kelimesini atma olmadı gibi algıladım bu gayet doğal. Ama görüyorum ki bunu düşünememiş arkadaş bir de bana hakaret ediyor. Zaten bu tip bir saygısızlık affedilemez...
SCN moderatörlerine teşekkür ederim...Ellerinize sağlık...
Bu tip hakaretlere taviz vermeyip ( herkes haddini bilecek kimse kimseye hakaret etmeyecek diyerek ) gereğinin yapılmış olması sitenin ne kadar disiplinli olduğunun bir göstergesi olduğunun yanı sıra, güven içerisin de bura da vakit geçirebileceğimizin bir göstergesidir...
İyi oyunlar herkese...
Birde söyle sorayim:
Windows 7 Home Premiuim 64 Bit olmasi
calismama sorunu olabilirmi?
64 bit ile alakalı olduğunu sanmıyorum. Yamayı kurduktan sonra kendi exe'si üzerinden açamazsınız.
Sorun suki, ne Nano Detailed nede fifa kisayolundan aciliyor.
Oyun acilacakmis gibi ekren koyulasiyor ama hemen masaüstüne dönüyo.
2 saattir bu sorunu cözmeye calisiyorum, ama nafile
BelgelerimFIFA 12instance0 Klasörü içerisinde ki replay0 dosyasına sağ tıkla ve özellikler de sonra açılan pencerede alt tarafta salt okunur seceneğinin kutucuğunu işaretle yani dosyayı salt okunur yap bir arkadaşımda bu tip bir sorun vardı bu şekilde çözmüştük...
Not: Kullanıcı adınız da Türkçe Karakter oldugunda bu tip sorunlar çıkıyor bilginize.
----------------------------------------------------------------------------------------------
Özel ayarlar ve Mod seçici kullanım kılavuz hazırlamanız mümkün mü acaba ne ne işe yarıyor gibisinden soruyorum açıkçası ?
Özel ayarlarda ki sol en altta çıkan Avrupa liglerini seçersek ne oluyor seçmezsek ne oluyor ?
Mod seçici bölümünde ise seçenekler ne işe yarıyor. Özel ayar yapmaz da birini seçersek ne olur ? Ş.ligi ve HD si - A.Ligi ve HD si - TR Kupası ve HD si bunlar ne işe yarıyor neden seçelim neden seçmeyelim.
Son bir soru ise çıkacak olan güncelleme v2.1 diyelim, kariyere zarar verecek mi ?
Çalışmanız için tekrardan çok teşekkür ederim...İyi geceler ve iyi oyunlar herkese...