Tüm mesajları okudum. Aşağıda belirtilenler dışında oluşan tüm sorunlar yamayı doğru kurup, doğru şekilde çalıştıramamanızdan kaynaklanıyor. Kurulum ve oynamak da gayet basit. Oyunu sıfırdan kur, yamayı kur, SCN Nano Detailed 12'yi çalıştır, oyunu çalıştır, oyunu kapat, SCN Nano Detailed 12'yi kapat, SCN Nano Detailed 12'yi çalıştır, oyunu çalıştır, oyunu kapat, SCN Nano Detailed 12'yi kapat.... bu şekilde yapmak bu kadar zor olmamalı :) Kasma problemi var diyenler de önceki ayarlarını yapmıyorlar heralde. Yamada kasıntı yapacak ek bir şey yok.
olcan adın la frikik kullanmaya çalışınca oyundan atıyor
Yazılanlar arasında yamadan dolayı oyundan atma hatasına sebep olan ilk sorun bu. CM 12 kullanıyorsanız Olcan'ın frikik stili normal olarak değiştirildiğinde sorun ortadan kalkıyor. Başka bu şekilde oyuncu varsa geri bildirimlerinizi update çıkmadan önce alsam iyi olacak :)
kariyer modunda 2013 geldim sorunsuz bi sezon yasadım 2014 sezonunda iç bir takımla maç yapmadım 2014 sezonu bitti 2013 geçti 2015 gelmesi lazımdı acaba bu sorunun çözümünü söylermisiniz bide oyundan atıyor daha önceki sürümlerinde iç böyle birsey yoktu.
Bir de böyle bir sorun oluşabiliyormuş play-off sisteminde. Test aşamasında başımıza gelmedi ama az önce denediğimde ben de rastladım bu soruna. Bu soruna da çözüm bulunmuştur.
Bunların dışındaki hataları bildirirseniz iyi olur. Tekrar hatırlatayım, oyun açılmıyor , kariyere başlarken oyundan atıyor, dili seçerken oyundan atıyor, oyun kasıyor gibi problemler yamadan değil kurulumdan ve sizden kaynaklanıyor.