öncelikle ellerinize sağlık diyorum sayenizde türkiye liglerini oyanayabiliyoruz. benim birkaç sorum var ilgilenirseniz sevinirim
1-yamada ilk başta herhangi bir hata ile karşılaşmamıştım ama türkiye ligi turnuva modunda sezonun ortasında bi maçtan sonra oyundan attı. sorun benden mi kaynaklı yoksa bu yamanın oyundan atma bugları var mı?
2-galiba bir update daha çıkaracakmışsınız. ben birçok oyuncunun statslarını değiştiriyorum acaba yaptığım bu değişiklikleri yeni versiyona ekleme şansım var mı? eğer yoksa fazla uğraşmak istemiyorum şimdiki versiyonu düzeltmekle.
(mesela bilica sh.power 30larda çok az, aydın'ın en belirgin özelliği hızı vasat seviyede, gerçekte ismail tanju'nun yedeği durumunda ama oyundaki overallerde ismail lehine neredeyse 10 puanlık bir üstünlük var.. gibi)
3-bir de bi arkadaş lag sorunu ile karşılaşmamak için oyunu cracklemeden nano detailed'i kurun demiş ben yükledikten sonra gördüm. acaba performans konusunda çok belirgin bir fark yaratıyor mu böyle yüklemek?
4-bir de fikstürü gerçek lig fikstürüne uygun hale getirebilir misiniz diğer liglerdeki gibi? böyle random olunca ilk haftadan derbi gelme olasılığı oluyor gerçekçi olmuyo :)