Size inanamıyorum.Ne kadar gereksiz ve aşağılayıcı üslûplar kullanarak konuyu kirletiyorsunuz.
Son sayfalarda görüyorum ki karşılaşılan sorunların birçoğu , nano detailed v2 çalışmasıyla uzaktan yakından alakasız.
Yama dışındaki sorunlarınız için neden ayrı konu açmıyorsunuz, genel tartışma bölümünde?
Ayrıca, kimse size anında cevap vermeye mecbur değil.Hemen sorunuza cevap gelmedi diye sitem etmeye hakkınız yok.Kimseyi zorlayamazsınız bunun için, azarlayamazsınız.
Eminim böyle yapanlar, konuyu baştan sona okumak şöyle dursun, son sayfa haricinde bir yeri okumamıştır bile.
Okumadan, araştırmadan, anlamadan dinlemeden ateş püskürüyor, sitem ediyorsunuz.Ayıptır bu yaptığınız.
Şu muazzam çalışmayı takdir etmeniz gerekirken, daha sakin olmanız gerekirken bazı, mesajlardaki emirvaki, azarlar üslûpları görünce bundan rahatsız oluyorum.
Sakin ve sabırlı olarak, sorunlarınızı net ve anlaşılır şekilde dile getirmeye gayret gösteriniz.Böyle yaptığnızda er ya da geç sorununuza çözüm bulunacaktır, yanıt alacaksınız en azından.
cons77, ilk mesajı dikkatle okuyunuz.Yama sadece PC içindir.
avel, sorununuzu tekrar detaylı şekilde yazınız. "5 defa mesaj attım vb" diyorsunuz ama nerede ne yazdığınızı bu şekilde anlamak mümkün değil.Birçok sayfa&mesaj mevcut, en azından attığınız mesajdan alıntı yaparak öne çıkarmayı deneyin.Bu şekilde sorunun ne olduğunu anlaşılmaz.